Tankstation Van Oorspronk schakelt over van Texaco naar OOC

Het Loenense tankstation Van Oorspronk is vorige maand omgekleurd van een Texaco- naar een OOC-locatie. OOC is het eigen concept van Oosterveen’s Oliehandel. Het bedrijf uit Nieuwleusen levert Esso-motorbrandstoffen. Aan de pomp kan diesel, Euro 95 en Euro 98 getankt worden.

Tankstation van Oorspronk heeft de overstap in december gemaakt. Inmiddels zijn de werkzaamheden voltooid. De locatie aan de Hoofdweg in Loenen is bemand. Naast de shop is er ook een carwash aanwezig. Buiten openingstijden kan er afgerekend worden bij de buitenpaal.

Oosterveen’s Oliehandel is een onafhankelijke leverancier van Esso-motorbrandstoffen, Mobil-smeermiddelen en flessengas die al bijna 100 jaar op de markt actief is. Het bedrijf heeft zowel bemande als onbemande tankstations onder de merken Esso en OOC. Daarnaast levert OOC brandstoffen aan zelfstandige tankstationondernemers.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation Van Oorspronk schakelt over van Texaco naar OOC | TankPro.nl

Tankstation Van Oorspronk schakelt over van Texaco naar OOC

Het Loenense tankstation Van Oorspronk is vorige maand omgekleurd van een Texaco- naar een OOC-locatie. OOC is het eigen concept van Oosterveen’s Oliehandel. Het bedrijf uit Nieuwleusen levert Esso-motorbrandstoffen. Aan de pomp kan diesel, Euro 95 en Euro 98 getankt worden.

Tankstation van Oorspronk heeft de overstap in december gemaakt. Inmiddels zijn de werkzaamheden voltooid. De locatie aan de Hoofdweg in Loenen is bemand. Naast de shop is er ook een carwash aanwezig. Buiten openingstijden kan er afgerekend worden bij de buitenpaal.

Oosterveen’s Oliehandel is een onafhankelijke leverancier van Esso-motorbrandstoffen, Mobil-smeermiddelen en flessengas die al bijna 100 jaar op de markt actief is. Het bedrijf heeft zowel bemande als onbemande tankstations onder de merken Esso en OOC. Daarnaast levert OOC brandstoffen aan zelfstandige tankstationondernemers.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.