OOTW zet 25.000ste deelnemer opleidingen in het zonnetje

Het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor Tankstations en Wasbedrijven (OOTW) heeft woensdag de 25.000ste deelnemer in het zonnetje gezet. Patrick van Steijn, werkzaam bij Total Aurora aan de A4, begon in december aan zijn baan bij het tankstation en volgde ter voorbereiding diverse online trainingen.

De medewerker van het tankstation in Leiderdorp kreeg taart, bloemen en een cadeaubon. “Patrick is sinds december dit jaar werkzaam bij het tankstation en werkte voorheen bij een fotospeciaalzaak als bedrijfsleider”, vertelt Barbara Meeuwsen van het OOTW. “De opleidingen die hij volgde bij ons deed hij allemaal online.”

De trainingen hebben ervoor gezorgd dat hij meteen goed beslagen ten ijs kwam op het drukke station, vertelt hij. Ook collega Cora Hassing laat weten dat ze erg tevreden is over de trainingen van het OOTW. Via het opleidingsfonds zal zij binnenkort starten met een leiderschapstraject.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OOTW zet 25.000ste deelnemer opleidingen in het zonnetje | TankPro.nl

OOTW zet 25.000ste deelnemer opleidingen in het zonnetje

Het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor Tankstations en Wasbedrijven (OOTW) heeft woensdag de 25.000ste deelnemer in het zonnetje gezet. Patrick van Steijn, werkzaam bij Total Aurora aan de A4, begon in december aan zijn baan bij het tankstation en volgde ter voorbereiding diverse online trainingen.

De medewerker van het tankstation in Leiderdorp kreeg taart, bloemen en een cadeaubon. “Patrick is sinds december dit jaar werkzaam bij het tankstation en werkte voorheen bij een fotospeciaalzaak als bedrijfsleider”, vertelt Barbara Meeuwsen van het OOTW. “De opleidingen die hij volgde bij ons deed hij allemaal online.”

De trainingen hebben ervoor gezorgd dat hij meteen goed beslagen ten ijs kwam op het drukke station, vertelt hij. Ook collega Cora Hassing laat weten dat ze erg tevreden is over de trainingen van het OOTW. Via het opleidingsfonds zal zij binnenkort starten met een leiderschapstraject.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.