Dico doet overname in België en richt nieuwe zustervennootschap op

Carwashfabrikant Dico uit Duitsland heeft de carwashdivisie van Henrard overgenomen. Dit bedrijf, dat gevestigd is in Willebroek, richt zich op tanken en wassen en dan met name als toeleverancier. De wasafdeling en de medewerkers vallen voortaan onder de vlag van de nieuw opgerichte zustervennootschap Dico BeFLux nv. Het bedrijf blijft opereren vanuit de Belgische stad en Peter van Gael blijft CEO. “We gaan ons focussen op de Franse carwashmarkt.”

Door de overname zet Dico Duitsland, fabrikant van wasstraten in het hogere segment, zijn uitbreidingsstrategie in Europa verder voort. Na de oprichting van zustervennootschap Dico Nederland volgt nu Dico BeFLux (België, Frankrijk, Luxemburg). Dico BeFlux zal volledig autonoom in deze regio’s projecten ontwikkelen, aanbieden, verkopen en onderhouden. Behalve het wasstraatonderdeel zal Dico BeFLux ook de verdeling van selfcarwashes, portaalwasinstallaties en accessoires voor de carwashmarkt verder voortzetten zoals dit voorheen gebeurde.

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/12/15/dico-doet-overname-in-belgie-en-richt-nieuwe-zustervennootschap-op/

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dico doet overname in België en richt nieuwe zustervennootschap op | TankPro.nl

Dico doet overname in België en richt nieuwe zustervennootschap op

Carwashfabrikant Dico uit Duitsland heeft de carwashdivisie van Henrard overgenomen. Dit bedrijf, dat gevestigd is in Willebroek, richt zich op tanken en wassen en dan met name als toeleverancier. De wasafdeling en de medewerkers vallen voortaan onder de vlag van de nieuw opgerichte zustervennootschap Dico BeFLux nv. Het bedrijf blijft opereren vanuit de Belgische stad en Peter van Gael blijft CEO. “We gaan ons focussen op de Franse carwashmarkt.”

Door de overname zet Dico Duitsland, fabrikant van wasstraten in het hogere segment, zijn uitbreidingsstrategie in Europa verder voort. Na de oprichting van zustervennootschap Dico Nederland volgt nu Dico BeFLux (België, Frankrijk, Luxemburg). Dico BeFlux zal volledig autonoom in deze regio’s projecten ontwikkelen, aanbieden, verkopen en onderhouden. Behalve het wasstraatonderdeel zal Dico BeFLux ook de verdeling van selfcarwashes, portaalwasinstallaties en accessoires voor de carwashmarkt verder voortzetten zoals dit voorheen gebeurde.

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/12/15/dico-doet-overname-in-belgie-en-richt-nieuwe-zustervennootschap-op/

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.