TinQ opent tankstations: ‘Minimaal tien nieuwe locaties in 2018′

TinQ breidt het aantal tankstations komende maand uit met drie nieuwe locaties. Deze week wordt de hagelnieuwe vestiging in Sassenheim geopend, in januari volgen nieuwe stations in Raamsdonksveer en Maarn. “Ook volgend jaar willen we minimaal tien nieuwe locaties aan ons lijstje toevoegen”, zegt retailmanager Robert Offringa van moederbedrijf Enviem.

Het tankstation in Sassenheim dat deze week de deuren opent, ligt aan de Stationslaan. “De gunstige ligging tussen de oprit van de A44 en een vestiging van McDonalds biedt volop mogelijkheden”, vertelt Offringa. “We hebben op deze locatie een volledig nieuw station neergezet.” Naast benzine en diesel kunnen klanten bij de nieuwe vestiging ook terecht voor Adblue.

Locatie naast Praxis

In januari staat de opening van het TinQ-tankstation bij de Praxis in Raamsdonksveer gepland. Deze locatie ligt naast een winkel van de bouwmarktketen aan de Elftweg. “Ook bij dit station gaat het om een nieuwbouwlocatie.” De exploitatie van het tankstation is ook hier in handen van Enviem.

Het derde tankstation, dat eveneens in januari geopend wordt, ligt aan de Amersfoortseweg in Maarn. “Het gaat bij deze vestiging om een al bestaand tankstation, dat nu nog de kleuren van Texaco draagt. De tanklocatie ligt op het terrein van Autobedrijf Gebr. Heerikhuisen. TinQ gaat de exploitatie van deze locatie uitvoeren. Naast benzine en diesel wordt aan de pomp ook lpg aangeboden. De shop blijft open en is in handen van het garagebedrijf.”

Uitbreiding

TinQ heeft afgelopen jaren flink ingezet op uitbreiding van het netwerk en is marktleider in het aantal onbemande tankstations in ons land. Ook in 2018 wil Offringa verder blijven groeien. “Inmiddels staat de teller op meer dan driehonderd stations. Volgend jaar willen we minimaal tien nieuwe locaties aan onze lijst toevoegen.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.