Fieten Olie breidt netwerk uit met nieuw tankstation in Nijverdal

Fieten Olie gaat een nieuw tankstation realiseren op het nieuwe bedrijventerrein ‘t Lochter in Nijverdal. Op een oppervlakte van 3000 vierkante meter wordt een bemand tankstation gebouwd, inclusief tankshop en carwash. Als het project én het verlenen van alle benodigde vergunningen volgens planning verloopt, kan in het voorjaar van 2018 begonnen worden met de bouw.

Het nieuwe bedrijventerrein meet in totaal 150 hectare en is daarmee een van de grotere bedrijfsterreinen in Twente. Het tankstation wordt gerealiseerd op het kruispunt van de N347 met de Benjamin Franklinstraat. Deze locatie ligt pal naast de N35, de weg tussen Zwolle en Wierden.

Bij het tankstation kunnen klanten terecht voor het tanken van benzine en diesel. De locatie is zowel geschikt voor personenauto’s als vrachtwagens. Ook worden de mogelijkheden voor het plaatsen van oplaadpalen voor elektrische auto’s bekeken.

Goedkoopste tankstation bij Nationale Tanktest

Fieten Olie wist vorige week de titel ‘goedkoopste tankstation van Nederland’ in de wacht te slepen. In totaal nam de ANWB voor het onderzoek de benzine- en dieselprijzen van 3.819 tankstations in ons land onder de loep. Daarbij werd gekeken naar ketens met minimaal 25 locaties. Het bedrijf uit het Drentse Hollandscheveld heeft op dit moment 26 tankstations, vooral in het noorden en oosten van Nederland. Het merendeel van deze locaties (21) is overigens onbemand.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.