Tamoil opent 200ste tankstation; nieuwe locatie staat in Zaandam

Tankstationketen Tamoil heeft vrijdag 1 december een nieuwe Express-locatie geopend in Zaandam. De opening van het tankstation is een mijlpaal voor het bedrijf; het is namelijk de tweehonderdste locatie van het bedrijf uit Ridderkerk in Nederland.

Het nieuwe tankstation ligt aan de Symon Spiersweg 1a op bedrijventerrein Zuiderhout en is gebouwd op een strategische locatie; naast autowasbedrijf One2Wash en autobedrijf De Gier. Bij het nieuwe tankstation zijn vier opstelplaatsen gerealiseerd. Het station is uitgerust met LED-verlichting in de luifel. Komend jaar gaat Tamoil al z’n locaties met deze energiezuinige lampen uitrusten.

De tankstationketen is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse markt; sinds 1993 onder de merknaam Tamoil. Naast Nederland is het bedrijf ook actief in Italië, Zwitserland en Duitsland.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tamoil opent 200ste tankstation; nieuwe locatie staat in Zaandam | TankPro.nl

Tamoil opent 200ste tankstation; nieuwe locatie staat in Zaandam

Tankstationketen Tamoil heeft vrijdag 1 december een nieuwe Express-locatie geopend in Zaandam. De opening van het tankstation is een mijlpaal voor het bedrijf; het is namelijk de tweehonderdste locatie van het bedrijf uit Ridderkerk in Nederland.

Het nieuwe tankstation ligt aan de Symon Spiersweg 1a op bedrijventerrein Zuiderhout en is gebouwd op een strategische locatie; naast autowasbedrijf One2Wash en autobedrijf De Gier. Bij het nieuwe tankstation zijn vier opstelplaatsen gerealiseerd. Het station is uitgerust met LED-verlichting in de luifel. Komend jaar gaat Tamoil al z’n locaties met deze energiezuinige lampen uitrusten.

De tankstationketen is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse markt; sinds 1993 onder de merknaam Tamoil. Naast Nederland is het bedrijf ook actief in Italië, Zwitserland en Duitsland.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.