Boodschap Rob Kamphues aan carwashbranche: neem nooit de gebaande paden

Rob Kamphues is presentator van de televisieprogramma’s rondom de Formule 1-races op Ziggo Sport Totaal. Naast raceliefhebber is hij sinds kort ook ambassadeur van Eenzet Carwash. Tijdens een workshop op de Tankstation Vakbeurs vertelde Kamphues over zijn passie voor autosport en maakt hij een vergelijking met de passie van Eenzet voor het bouwen van wasstraten.

Kamphues heeft een grote liefde voor autosport. Een programma over de Formule 1 is hem daarom op het lijf geschreven. “Als je mij een jaar geleden had gezegd: Rob, straks heb je elke vrijdagavond een live talkshow over de Formule 1, waarbij je met je eigen jeugdhelden een uur lang alleen maar over Formule 1 mag praten, had ik echt de slappe lach gekregen.”

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:

https://www.tankpro.nl/carwash/2017/11/23/elektrische-auto-vormt-kans-voor-carwashbedrijven/

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Boodschap Rob Kamphues aan carwashbranche: neem nooit de gebaande paden | TankPro.nl

Boodschap Rob Kamphues aan carwashbranche: neem nooit de gebaande paden

Rob Kamphues is presentator van de televisieprogramma’s rondom de Formule 1-races op Ziggo Sport Totaal. Naast raceliefhebber is hij sinds kort ook ambassadeur van Eenzet Carwash. Tijdens een workshop op de Tankstation Vakbeurs vertelde Kamphues over zijn passie voor autosport en maakt hij een vergelijking met de passie van Eenzet voor het bouwen van wasstraten.

Kamphues heeft een grote liefde voor autosport. Een programma over de Formule 1 is hem daarom op het lijf geschreven. “Als je mij een jaar geleden had gezegd: Rob, straks heb je elke vrijdagavond een live talkshow over de Formule 1, waarbij je met je eigen jeugdhelden een uur lang alleen maar over Formule 1 mag praten, had ik echt de slappe lach gekregen.”

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:

https://www.tankpro.nl/carwash/2017/11/23/elektrische-auto-vormt-kans-voor-carwashbedrijven/

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.