Van Staveren neemt Shell Tankstation Timmerman over

Het Shell-tankstation Timmerman De Wijk wordt per 1 december voortgezet door exploitant Van Staveren. Voor het personeel van het tankstation verandert er weinig, zij treden allemaal in dienst van hun nieuwe werkgever.

Ook voor klanten verandert er niets, laten beide partijen weten. “De klant zal er weinig van merken en we hebben alles prima met elkaar kunnen regelen”. Het bemande tankstation aan de Dorpsstraat 75a in De Wijk beschikt over een shop, een wasbox en de mogelijkheid om een aanhanger te huren. Aan de pomp kunnen klanten dag en nacht terecht voor hun brandstof. De nieuwe eigenaar laat weten geen veranderingen aan te brengen in de faciliteiten op het tankstation.

Veertig tankstations in Nederland

N. van Staveren exploiteert tankstations onder de merken Tank S, Shell en Esso. Het bedrijf heeft in totaal een kleine veertig tankstations in het midden en noorden van het land. Ook is Van Staveren actief op het gebied van brandstoffen, Shell smeeroliën, propaan en propaaninstallaties.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Van Staveren neemt Shell Tankstation Timmerman over | TankPro.nl

Van Staveren neemt Shell Tankstation Timmerman over

Het Shell-tankstation Timmerman De Wijk wordt per 1 december voortgezet door exploitant Van Staveren. Voor het personeel van het tankstation verandert er weinig, zij treden allemaal in dienst van hun nieuwe werkgever.

Ook voor klanten verandert er niets, laten beide partijen weten. “De klant zal er weinig van merken en we hebben alles prima met elkaar kunnen regelen”. Het bemande tankstation aan de Dorpsstraat 75a in De Wijk beschikt over een shop, een wasbox en de mogelijkheid om een aanhanger te huren. Aan de pomp kunnen klanten dag en nacht terecht voor hun brandstof. De nieuwe eigenaar laat weten geen veranderingen aan te brengen in de faciliteiten op het tankstation.

Veertig tankstations in Nederland

N. van Staveren exploiteert tankstations onder de merken Tank S, Shell en Esso. Het bedrijf heeft in totaal een kleine veertig tankstations in het midden en noorden van het land. Ook is Van Staveren actief op het gebied van brandstoffen, Shell smeeroliën, propaan en propaaninstallaties.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.