Bekijk de video van het congres op de Tankstation Vakbeurs

Ruim honderd professionals uit de tankstationbranche hebben deelgenomen aan de vierde editie van het Nationaal Tankstation Congres. Dit evenement vond plaats op dinsdag 14 november in Expo Houten, parallel aan de Tankstation Vakbeurs. Het congres stond volledig in het teken van dynamische prijzen, zowel op het voorterrein als in de tankshop. Wilt u een impressie krijgen van het congres, of heeft u deelgenomen en wilt u het nogmaals herbeleven, bekijk dan onderstaande video.

Heeft u niet deelgenomen, maar wilt u toch het congres integraal bekijken? Koop dan een ticket voor de webinar-replay en bekijk alsnog het gehele congres.

Bekijk hieronder de sfeervideo van het Nationaal Tankstation Congres:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bekijk de video van het congres op de Tankstation Vakbeurs | TankPro.nl

Bekijk de video van het congres op de Tankstation Vakbeurs

Ruim honderd professionals uit de tankstationbranche hebben deelgenomen aan de vierde editie van het Nationaal Tankstation Congres. Dit evenement vond plaats op dinsdag 14 november in Expo Houten, parallel aan de Tankstation Vakbeurs. Het congres stond volledig in het teken van dynamische prijzen, zowel op het voorterrein als in de tankshop. Wilt u een impressie krijgen van het congres, of heeft u deelgenomen en wilt u het nogmaals herbeleven, bekijk dan onderstaande video.

Heeft u niet deelgenomen, maar wilt u toch het congres integraal bekijken? Koop dan een ticket voor de webinar-replay en bekijk alsnog het gehele congres.

Bekijk hieronder de sfeervideo van het Nationaal Tankstation Congres:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.