Tokheim Solutions Netherlands verandert naam in TSG Netherlands

Tokheim Solutions Netherlands gaat voortaan door het leven als TSG Netherlands B.V. De drie letters staan voor Technical Services Group. Deze internationale groep, waar ook de Nederlandse tak onder valt, is in meer dan dertig landen actief. Er werken in totaal ruim drieduizend medewerkers.

Voor klanten brengt de naamswijziging geen veranderingen met zich mee, laat managing director Mario Broere weten. “We blijven partner op het gebied van service en installatie van Tokheim-apparatuur, maar daarnaast richten we ons op bijvoorbeeld de verkoop en het onderhoud van carwash-installaties van Kärcher.”

Technisch complexe oplossingen

TSG wil bovendien meer buiten de gebaande paden actief worden. “De reden voor het voeren van een nieuwe naam en logo heeft te maken met de ambities die wij hebben en onze focus op de verkoop en ondersteuning van technisch complexe oplossingen in de B2B-markt.”

Uitbreiding naar laadpalen

Onlangs werd bekend dat TSG zich ook gaat richten op de laadpalenmarkt. Het bedrijf is een samenwerking aangegaan met het Amerikaanse bedrijf ChargePoint, dat meer dan 42.000 oplaadplekken in Noord-Amerika heeft. In eerste instantie willen beide partijen zich samen gaan focussen op Nederland, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Ierland.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tokheim Solutions Netherlands verandert naam in TSG Netherlands | TankPro.nl

Tokheim Solutions Netherlands verandert naam in TSG Netherlands

Tokheim Solutions Netherlands gaat voortaan door het leven als TSG Netherlands B.V. De drie letters staan voor Technical Services Group. Deze internationale groep, waar ook de Nederlandse tak onder valt, is in meer dan dertig landen actief. Er werken in totaal ruim drieduizend medewerkers.

Voor klanten brengt de naamswijziging geen veranderingen met zich mee, laat managing director Mario Broere weten. “We blijven partner op het gebied van service en installatie van Tokheim-apparatuur, maar daarnaast richten we ons op bijvoorbeeld de verkoop en het onderhoud van carwash-installaties van Kärcher.”

Technisch complexe oplossingen

TSG wil bovendien meer buiten de gebaande paden actief worden. “De reden voor het voeren van een nieuwe naam en logo heeft te maken met de ambities die wij hebben en onze focus op de verkoop en ondersteuning van technisch complexe oplossingen in de B2B-markt.”

Uitbreiding naar laadpalen

Onlangs werd bekend dat TSG zich ook gaat richten op de laadpalenmarkt. Het bedrijf is een samenwerking aangegaan met het Amerikaanse bedrijf ChargePoint, dat meer dan 42.000 oplaadplekken in Noord-Amerika heeft. In eerste instantie willen beide partijen zich samen gaan focussen op Nederland, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Ierland.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.