Bekijk de video van de Tankstation Vakbeurs 2017

De vierde editie van de Tankstation Vakbeurs is net achter de rug. Het evenement vond plaats op dinsdag 14 november in Expo Houten en was groter dan ooit. Wie de beurs niet bezocht heeft, kan met onderstaande video een impressie krijgen van het evenement. En wie wel naar de Tankstation Vakbeurs 2017 is gekomen, kan nog even nagenieten met de sfeerbeelden hieronder.

Bekijk de video van de Tankstation Vakbeurs 2017:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bekijk de video van de Tankstation Vakbeurs 2017 | TankPro.nl

Bekijk de video van de Tankstation Vakbeurs 2017

De vierde editie van de Tankstation Vakbeurs is net achter de rug. Het evenement vond plaats op dinsdag 14 november in Expo Houten en was groter dan ooit. Wie de beurs niet bezocht heeft, kan met onderstaande video een impressie krijgen van het evenement. En wie wel naar de Tankstation Vakbeurs 2017 is gekomen, kan nog even nagenieten met de sfeerbeelden hieronder.

Bekijk de video van de Tankstation Vakbeurs 2017:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.