Bekijk de foto’s van de Tankstation Vakbeurs 2017

De Tankstation Vakbeurs was dit jaar opnieuw groter dan het jaar ervoor. Met zo’n 1.700 deelnemers werd een bezoekersrecord gevestigd. Deze deelnemers kunnen met onderstaande fotoreportage nog even nagenieten van de dag. Degenen die er niet bij waren, krijgen door de foto’s een impressie van het evenement en worden van harte uitgenodigd om volgend jaar wel aanwezig te zijn!

Bekijk de foto’s hieronder:

www.tankpro.nl/gallery/tvb2017/Tankstation-Vakbeurs-2017-14948

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bekijk de foto’s van de Tankstation Vakbeurs 2017 | TankPro.nl

Bekijk de foto’s van de Tankstation Vakbeurs 2017

De Tankstation Vakbeurs was dit jaar opnieuw groter dan het jaar ervoor. Met zo’n 1.700 deelnemers werd een bezoekersrecord gevestigd. Deze deelnemers kunnen met onderstaande fotoreportage nog even nagenieten van de dag. Degenen die er niet bij waren, krijgen door de foto’s een impressie van het evenement en worden van harte uitgenodigd om volgend jaar wel aanwezig te zijn!

Bekijk de foto’s hieronder:

www.tankpro.nl/gallery/tvb2017/Tankstation-Vakbeurs-2017-14948

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.