Nog 1 dag tot de Tankstation Vakbeurs 2017

Morgen vindt de Tankstation Vakbeurs 2017 plaats in Expo Houten. Naar verwachting komen zo’n vijftienhonderd professionals uit de tankstation- en carwashsector naar het evenement. Er is een uitgebreid kennisprogramma en een beursvloer met ruim honderd exposanten. Tevens zijn er volop mogelijkheden om te netwerken. Nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel en mis niets.

Hieronder volgt wat praktische informatie over de beurs.

Locatie

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Parkeren

Expo Houten beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Openingstijden

  • Beurs:                              10:00 – 18.00 uur
  • Lunch op de beursvloer:  12:15 – 13:30 uur
  • Netwerkborrel:                 16.30 – 18.00 uur

Workshops

Tijdens de Tankstation Vakbeurs is er een interessant workshopprogramma. Hierin is dit jaar extra aandacht voor de carwash. Bekijk het volledige programma.

Beursvloer

Ook is er een beursvloer met meer dan 100 exposanten. De grote namen uit de branche zijn aanwezig. Neem zeker een kijkje en blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties. De beursvloer is geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Congres

Tegelijkertijd met de Tankstation Vakbeurs vindt het Nationaal Tankstation Congres plaats. Dit jaar staat het congres volledig in het teken van dynamische prijzen, zowel voor de shop als op het voorterrein. Voor deelname aan het congres is een aparte registratie vereist. Bekijk het volledige congresprogramma.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nog 1 dag tot de Tankstation Vakbeurs 2017 | TankPro.nl

Nog 1 dag tot de Tankstation Vakbeurs 2017

Morgen vindt de Tankstation Vakbeurs 2017 plaats in Expo Houten. Naar verwachting komen zo’n vijftienhonderd professionals uit de tankstation- en carwashsector naar het evenement. Er is een uitgebreid kennisprogramma en een beursvloer met ruim honderd exposanten. Tevens zijn er volop mogelijkheden om te netwerken. Nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel en mis niets.

Hieronder volgt wat praktische informatie over de beurs.

Locatie

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Parkeren

Expo Houten beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Openingstijden

  • Beurs:                              10:00 – 18.00 uur
  • Lunch op de beursvloer:  12:15 – 13:30 uur
  • Netwerkborrel:                 16.30 – 18.00 uur

Workshops

Tijdens de Tankstation Vakbeurs is er een interessant workshopprogramma. Hierin is dit jaar extra aandacht voor de carwash. Bekijk het volledige programma.

Beursvloer

Ook is er een beursvloer met meer dan 100 exposanten. De grote namen uit de branche zijn aanwezig. Neem zeker een kijkje en blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties. De beursvloer is geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Congres

Tegelijkertijd met de Tankstation Vakbeurs vindt het Nationaal Tankstation Congres plaats. Dit jaar staat het congres volledig in het teken van dynamische prijzen, zowel voor de shop als op het voorterrein. Voor deelname aan het congres is een aparte registratie vereist. Bekijk het volledige congresprogramma.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.