BigBrother presenteert twee primeurs op Tankstation Vakbeurs

BigBrother presenteert twee primeurs tijdens de Tankstation Vakbeurs, namelijk Just Start to fill en PriceCast Fuel. Eerstgenoemde innovatie zorgt voor extra betaalgemak bij de klant, terwijl PriceCast de ondernemer helpt bij het verbeteren van zijn prijsstrategie. Beide technologieën zijn inzetbaar voor elke ondernemer en helpen het tankstation toekomstbestendig te maken.

BigBrother gelooft, als ontwikkelaar van slimme camera-oplossingen, dat technologie een belangrijke bijdrage levert om de hedendaagse uitdagingen van een tankstation-ondernemer de baas te zijn. “Niet alleen bieden wij oplossingen op het vlak van veiligheid en controle, BigBrother zet haar kennis en innovatie ook in om het tankstation nieuw leven in te blazen”, meldt het bedrijf.

Just Start to fill

De eerste primeur is Just Start to fill. Dit zorgt voor de ‘ultimate’ convenience voor klanten en hogere doorloop op het voorterrein. De klant tankt automatisch, maar de mogelijkheid om individueel met de klant te communiceren blijft. De nieuwe toepassing werkt op basis van de integratie met de MyOrder On the Go-app.

Het kenteken van de klant wordt gelezen aan de pomp en wordt geverifieerd met de MyOrder-database. “Geen gedoe met bankpassen of cash meer. De klant betaalt eenvoudig de rekening achteraf. Het tankproces aan de pomp verloopt sneller en aangenamer voor de klant. De tankstation-ondernemer heeft meer grip, doordat een direct communicatiekanaal ontstaat met de klant via de On the Go-app.”

PriceCast Fuel

PriceCast Fuel past kunstmatige intelligentie toe en is daarmee een unieke ‘pricing tool’, die ondernemers in staat stelt om marge en volume op een tankstation te optimaliseren. Het gebruik van kunstmatige intelligentie wordt vandaag de dag toegepast door grote bedrijven zoals Booking.com, Amazon en Coolblue.

“De samenwerking tussen het Deense softwarebedrijf a2i en BigBrother zorgt ervoor dat wij deze software beschikbaar kunnen stellen voor de lokale ondernemer. Daardoor kan deze slim en automatisch een dynamische prijsstrategie uitvoeren op zijn station. Dat kan gemakkelijk en resultaatverbeterend werken. Zowel PriceCast als Just Start to fill zijn toegankelijk voor de ondernemer. Dat zorgt ervoor dat ze kostbare tijd en energie in andere facetten van het station kunnen stoppen.”

BigBrother is als exposant aanwezig op de Tankstation Vakbeurs, terwijl a2i en MyOrder spreken op het Nationaal Tankstation Congres. Neem deel aan het congres en bezoek de stand van BigBrother om alles te weten te komen over beide nieuwe technologieën. Kijk voor meer informatie op www.tankstationvakbeurs.nl/nationaal-tankstation-congres/ of schrijf meteen in via www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BigBrother presenteert twee primeurs op Tankstation Vakbeurs | TankPro.nl

BigBrother presenteert twee primeurs op Tankstation Vakbeurs

BigBrother presenteert twee primeurs tijdens de Tankstation Vakbeurs, namelijk Just Start to fill en PriceCast Fuel. Eerstgenoemde innovatie zorgt voor extra betaalgemak bij de klant, terwijl PriceCast de ondernemer helpt bij het verbeteren van zijn prijsstrategie. Beide technologieën zijn inzetbaar voor elke ondernemer en helpen het tankstation toekomstbestendig te maken.

BigBrother gelooft, als ontwikkelaar van slimme camera-oplossingen, dat technologie een belangrijke bijdrage levert om de hedendaagse uitdagingen van een tankstation-ondernemer de baas te zijn. “Niet alleen bieden wij oplossingen op het vlak van veiligheid en controle, BigBrother zet haar kennis en innovatie ook in om het tankstation nieuw leven in te blazen”, meldt het bedrijf.

Just Start to fill

De eerste primeur is Just Start to fill. Dit zorgt voor de ‘ultimate’ convenience voor klanten en hogere doorloop op het voorterrein. De klant tankt automatisch, maar de mogelijkheid om individueel met de klant te communiceren blijft. De nieuwe toepassing werkt op basis van de integratie met de MyOrder On the Go-app.

Het kenteken van de klant wordt gelezen aan de pomp en wordt geverifieerd met de MyOrder-database. “Geen gedoe met bankpassen of cash meer. De klant betaalt eenvoudig de rekening achteraf. Het tankproces aan de pomp verloopt sneller en aangenamer voor de klant. De tankstation-ondernemer heeft meer grip, doordat een direct communicatiekanaal ontstaat met de klant via de On the Go-app.”

PriceCast Fuel

PriceCast Fuel past kunstmatige intelligentie toe en is daarmee een unieke ‘pricing tool’, die ondernemers in staat stelt om marge en volume op een tankstation te optimaliseren. Het gebruik van kunstmatige intelligentie wordt vandaag de dag toegepast door grote bedrijven zoals Booking.com, Amazon en Coolblue.

“De samenwerking tussen het Deense softwarebedrijf a2i en BigBrother zorgt ervoor dat wij deze software beschikbaar kunnen stellen voor de lokale ondernemer. Daardoor kan deze slim en automatisch een dynamische prijsstrategie uitvoeren op zijn station. Dat kan gemakkelijk en resultaatverbeterend werken. Zowel PriceCast als Just Start to fill zijn toegankelijk voor de ondernemer. Dat zorgt ervoor dat ze kostbare tijd en energie in andere facetten van het station kunnen stoppen.”

BigBrother is als exposant aanwezig op de Tankstation Vakbeurs, terwijl a2i en MyOrder spreken op het Nationaal Tankstation Congres. Neem deel aan het congres en bezoek de stand van BigBrother om alles te weten te komen over beide nieuwe technologieën. Kijk voor meer informatie op www.tankstationvakbeurs.nl/nationaal-tankstation-congres/ of schrijf meteen in via www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.