Bekijk online het Nationaal Tankstation Congres live mee

Wie alles wil weten over dynamic pricing in de tankstationsector, maar niet fysiek aanwezig kan zijn bij het Nationaal Tankstation Congres, kan tegen een gereduceerd tarief deelnemen via het live webinar. Geïnteresseerden kunnen vanaf hun computer live meekijken en vragen insturen naar de sprekers. Tevens ontvangen de online volgers achteraf een link naar de replay, zodat ze het congres nog eens rustig terug kunnen kijken. Het evenement vindt plaats tijdens de Tankstation Vakbeurs op dinsdag 14 november in Expo Houten.

Het congres staat volledig in het teken van dynamische prijzen, zowel op het voorterrein als in de tankshop. Deze prijsstrategie kan zorgen voor extra rendement. Tijdens het congres komen tal van topsprekers aan het woord. Zij geven hun visie op, en delen hun ervaringen met dynamic pricing. Deelnemers krijgen antwoord op vragen als:

  • Welke prijsstrategieën kun je hanteren?
  • Hoe pak je dit aan?
  • Wat doen bedrijven in andere sectoren op dit gebied?
  • Hoe zorg je dat de klanten het accepteren?
  • En nog veel meer!

Wilt u ook deelnemen aan het webinar van het Nationaal Tankstation Congres 2017? Reserveer dan nu uw webinar-ticket.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bekijk online het Nationaal Tankstation Congres live mee | TankPro.nl

Bekijk online het Nationaal Tankstation Congres live mee

Wie alles wil weten over dynamic pricing in de tankstationsector, maar niet fysiek aanwezig kan zijn bij het Nationaal Tankstation Congres, kan tegen een gereduceerd tarief deelnemen via het live webinar. Geïnteresseerden kunnen vanaf hun computer live meekijken en vragen insturen naar de sprekers. Tevens ontvangen de online volgers achteraf een link naar de replay, zodat ze het congres nog eens rustig terug kunnen kijken. Het evenement vindt plaats tijdens de Tankstation Vakbeurs op dinsdag 14 november in Expo Houten.

Het congres staat volledig in het teken van dynamische prijzen, zowel op het voorterrein als in de tankshop. Deze prijsstrategie kan zorgen voor extra rendement. Tijdens het congres komen tal van topsprekers aan het woord. Zij geven hun visie op, en delen hun ervaringen met dynamic pricing. Deelnemers krijgen antwoord op vragen als:

  • Welke prijsstrategieën kun je hanteren?
  • Hoe pak je dit aan?
  • Wat doen bedrijven in andere sectoren op dit gebied?
  • Hoe zorg je dat de klanten het accepteren?
  • En nog veel meer!

Wilt u ook deelnemen aan het webinar van het Nationaal Tankstation Congres 2017? Reserveer dan nu uw webinar-ticket.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.