Workshop-programma op Tankstation Vakbeurs compleet

De Tankstation Vakbeurs 2017 kent een zeer uitgebreid aanbod van interessante workshops. Zo is er onder meer aandacht voor het D!Vers-shopconcept in Woerden, voor mierenzuur als brandstof en wordt gediscussieerd over de toekomst van de carwash. Bezoek de Tankstation Vakbeurs op dinsdag 14 november in Expo Houten en neem deel aan de workshops.

De sessies zijn verdeeld in drie categorieën: brandstof, shop en carwash. Op het programma staan workshops over onder andere:

  • De ins en outs van het D!Vers-shopconcept in Woerden
  • Maak het verschil op de winkelvloer
  • De veranderingen uit het nieuwe regeerakkoord
  • Adblue, actueler dan ooit
  • Displayban tabak voor tankstations
  • Carwash integreren in je tankstation
  • En nog veel meer!

Deze workshops zijn vrij toegankelijk voor alle bezoekers van Tankstation Vakbeurs 2017. Bekijk het programma voor meer informatie over de workshops en de sprekers, of schrijf je nu in voor de Tankstation Vakbeurs.

Ontmoetingsruimte

We hebben dit jaar op de beursvloer ook twee afgesloten ontmoetingsruimtes. Deze kunnen bezoekers en standhouders gebruiken om afspraken in te organiseren, die meer rust behoeven. De ruimtes zijn te reserveren op de beursdag zelf bij de informatiebalie in de lobby.

Beursvloer en congres

Naast het workshop-programma kun je op de Tankstation Vakbeurs ook het Nationaal Tankstation Congres bezoeken. Hier staan dynamische prijzen centraal. Tevens is er een beursvloer met 100+ exposanten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.