Video-update over de Tankstation Vakbeurs 2017

Over enkele weken is de vierde editie van de Tankstation Vakbeurs. De redactie van vakblad TankPro geeft een update over de activiteiten van het evenement, dat plaatsvindt op dinsdag 14 november in Expo Houten. Zo kunnen bezoekers van het congres alles leren over dynamische prijzen, terwijl in het workshopprogramma aandacht is voor onder andere de carwash en de displayban voor tabak. In onderstaande video gaat TankPro-redacteur Tom van Gurp in op deze onderwerpen en vertelt hij wat de bezoekers nog meer kunnen verwachten.

De Tankstation Vakbeurs 2017 vindt plaats op dinsdag 14 november in Expo Houten. Meer informatie is te vinden op: www.tankstationvakbeurs.nl.

Bekijk de video:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.