TanQyou opent derde tankstation in Putten

De onbemande formule TanQyou opent eind deze maand zijn derde vestiging. Het betreft een tankstation in de Gelderse plaats Putten, dat op 28 oktober wordt geopend. Het is de eerste franchise-constructie van het TanQyou-concept. Exploitant wordt ondernemer Gerrit van Lagen, die ter plekke ook onder meer een carwash en een autoshowroom uitbaat. Binnenkort moeten nog meer locaties worden geopend.

TanQyou is een relatief nieuwe formule in de tankstationmarkt. Het is in het leven geroepen door ICT-ondernemer Jan-Harmen Akkerman. De eerste vestiging werd geopend in Franeker in 2015. Vorig jaar volgde een tweede locatie in de Zuid-Hollandse plaats Bleiswijk. Daar komt dus binnenkort een derde station bij, dat gelegen is aan de Stationsstraat 44.

Prijzen

De tankstationformule onderscheidt zich onder meer doordat klanten periodiek prijzen kunnen winnen, bijvoorbeeld een reischeque. De ter plekke aanwezige wasgelegenheid is ook onder handen genomen. De wasinstallatie is namelijk volledig vernieuwd, schrijft De Puttenaer.

Jan-Harmen Akkerman is één van de sprekers tijdens het Nationaal Tankstation Congres 2017. Hier spreekt hij over dynamische prijzen en hoe hij dit toepast in zijn tankstations. Ook vertelt hij over zijn voornemen om met literprijzen te werken die per persoon verschillen. Kijk voor meer informatie over het congres op www.tankstationvakbeurs.nl/nationaal-tankstation-congres/ of registreer meteen via www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.