FreeBees-spaarprogramma breidt uit met Big Bazar

BP breidt zijn FreeBees-programma verder uit. Vanaf maandag kan de Nederlandse automobilist ook spaarpunten inwisselen bij discount winkelformule Big Bazar, waarvan er inmiddels 120 zijn in ons land. Eerder dit jaar startte BP ook al een samenwerking met elektro-retailer BCC.

De winkels van Big Bazar bieden een breed assortiment, bestaande uit onder meer: schoonmaakspullen, drogisterij- en persoonlijke verzorgingsartikelen, eten en drinken, speelgoed, seizoenartikelen, hobby- en knutselmaterialen, dierenartikelen, fietsaccessoires, decoratie en textiel. De formule biedt bekende A-merken tegen lage prijzen.

Bemande stations

FreeBees kunnen worden gespaard op brandstofaankopen bij alle bemande BP-stations. Ook kunnen klanten bij steeds meer tankstations spaarpunten krijgen bij shopaankopen. De punten kunnen niet alleen bij Big Bazar worden ingewisseld, maar ook bij onder meer bij BP zelf en bij onder andere BCC, Kijkshop en Sport 2000. Spaarders kunnen hun punten altijd inwisselen, of het er nu twee of honderd zijn, al al dan niet met bijbetaling.

Het FreeBees-spaarprogramma heeft ruim één miljoen kaarthouders en is gestart in 1997. De punten worden vergeven op de 250 bemande BP’s in Nederland. Per getankte liter brandstof krijgen klanten één FreeBee en bij deelnemende tankstations ook één punt per bestede euro in de shop. Het bedrijf organiseert daarnaast regelmatig promoties waarbij extra FreeBees gespaard kunnen worden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.