Nederlander wordt Europees directeur bij moederbedrijf Tokheim en Wayne

Jeroen de Gruijter wordt de nieuwe Europees directeur bij Dover. Dit Amerikaanse concern brengt onder meer de brandstofpompen en betaaloplossingen van Tokheim en Wayne op de markt. De Gruijter is afkomstig van Xylem, een bedrijf dat onder meer waterzuiveringsinstallaties en waterpompen produceert.

Dover is in de Nederlands markt niet zo’n bekende naam, maar de merken die het in zijn portfolio heeft, zijn dat wel. De afgelopen jaren timmerde het bedrijf namelijk flink aan de weg door de aankoop van de brandstofpompen- en betaalsystemendivisie van Tokheim.

Hamer

Tevens werd korte tijd later Wayne overgenomen, een bedrijf dat zich ook richt op de productie en levering van brandstofdispensers en betaalsystemen. Wayne is ook in de Nederlandse markt actief en wordt gedistribueerd door technisch installatiebedrijf Hamer. Beide overgenomen bedrijven zijn geïntegreerd in de divisie Dover Fueling Solutions, waar ook de merken OPW, ProGauge en Fairbanks zijn ondergebracht.

De Gruijter (zie foto onder) krijgt bij Dover niet alleen de regio Europa onder zijn hoede, maar wordt ook verantwoordelijk voor de regio’s Midden-Oosten en Afrika. De nieuwe managing director wil zich focussen op het benutten van de sterke marktpositie, die het bedrijf verkregen heeft door de diverse aankopen van de afgelopen jaren.

Jeroen de Gruijter (foto: Dover)

Lees ook:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nederlander wordt Europees directeur bij moederbedrijf Tokheim en Wayne | TankPro.nl

Nederlander wordt Europees directeur bij moederbedrijf Tokheim en Wayne

Jeroen de Gruijter wordt de nieuwe Europees directeur bij Dover. Dit Amerikaanse concern brengt onder meer de brandstofpompen en betaaloplossingen van Tokheim en Wayne op de markt. De Gruijter is afkomstig van Xylem, een bedrijf dat onder meer waterzuiveringsinstallaties en waterpompen produceert.

Dover is in de Nederlands markt niet zo’n bekende naam, maar de merken die het in zijn portfolio heeft, zijn dat wel. De afgelopen jaren timmerde het bedrijf namelijk flink aan de weg door de aankoop van de brandstofpompen- en betaalsystemendivisie van Tokheim.

Hamer

Tevens werd korte tijd later Wayne overgenomen, een bedrijf dat zich ook richt op de productie en levering van brandstofdispensers en betaalsystemen. Wayne is ook in de Nederlandse markt actief en wordt gedistribueerd door technisch installatiebedrijf Hamer. Beide overgenomen bedrijven zijn geïntegreerd in de divisie Dover Fueling Solutions, waar ook de merken OPW, ProGauge en Fairbanks zijn ondergebracht.

De Gruijter (zie foto onder) krijgt bij Dover niet alleen de regio Europa onder zijn hoede, maar wordt ook verantwoordelijk voor de regio’s Midden-Oosten en Afrika. De nieuwe managing director wil zich focussen op het benutten van de sterke marktpositie, die het bedrijf verkregen heeft door de diverse aankopen van de afgelopen jaren.

Jeroen de Gruijter (foto: Dover)

Lees ook:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.