AVIA plaatst textielwasmachines op tien tankstations

AVIA heeft op tien locaties kledingwasmachines geplaatst. Het gaat om vestigingen die in beheer zijn van Achilles Brandstoffen Maatschappij. De machines zijn geleverd door het bedrijf Prontophot. De apparaten kunnen worden gebruikt om in een korte tijd grotere en afwijkende items wassen. Ook wasgoed dat normaal gesproken thuis wordt gewassen, kan worden schoongemaakt met behulp van de machines.

“Wij hebben als doelstelling om onze klanten centraal te stellen en onderweg welkom te heten. Het verblijf op het tankstation willen we zo prettig mogelijk maken en daarom hebben wij gekozen voor het wasmachineconcept van Prontophot”, aldus algemeen directeur Bianca van Es van Achilles. Naar eigen zeggen zijn de reacties van de gebruikers zeer positief. “Vooral vanwege de mogelijkheid om grotere hoeveelheden in één keer te wassen.”

Breda, Eindhoven en Deventer

De wasmachines bieden de mogelijkheid om op de tankstations in korte tijd acht of zelfs achttien kilo textiel te wassen en te drogen. De apparaten voegen zelf hypoallergene wasmiddelen toe, die de was bovendien een prettige geur geven. Het gaat om AVIA-vestigingen in Tolkamer, Fijnaart, Valkenswaard, Deventer, Breda, Dordrecht, Eindhoven, Zwijndrecht, Oostzaan en Pijnacker.

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “AVIA plaatst textielwasmachines op tien tankstations”

Kitty Poldervaart|30.12.19|13:08

Ik ben op zoek naar een adres waar ik grote hoeveelheden textiel kan wassen. Vind jullie site maar nergens een adres te vinden. Graag in de omgeving van Eindhoven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

AVIA plaatst textielwasmachines op tien tankstations | TankPro.nl

AVIA plaatst textielwasmachines op tien tankstations

AVIA heeft op tien locaties kledingwasmachines geplaatst. Het gaat om vestigingen die in beheer zijn van Achilles Brandstoffen Maatschappij. De machines zijn geleverd door het bedrijf Prontophot. De apparaten kunnen worden gebruikt om in een korte tijd grotere en afwijkende items wassen. Ook wasgoed dat normaal gesproken thuis wordt gewassen, kan worden schoongemaakt met behulp van de machines.

“Wij hebben als doelstelling om onze klanten centraal te stellen en onderweg welkom te heten. Het verblijf op het tankstation willen we zo prettig mogelijk maken en daarom hebben wij gekozen voor het wasmachineconcept van Prontophot”, aldus algemeen directeur Bianca van Es van Achilles. Naar eigen zeggen zijn de reacties van de gebruikers zeer positief. “Vooral vanwege de mogelijkheid om grotere hoeveelheden in één keer te wassen.”

Breda, Eindhoven en Deventer

De wasmachines bieden de mogelijkheid om op de tankstations in korte tijd acht of zelfs achttien kilo textiel te wassen en te drogen. De apparaten voegen zelf hypoallergene wasmiddelen toe, die de was bovendien een prettige geur geven. Het gaat om AVIA-vestigingen in Tolkamer, Fijnaart, Valkenswaard, Deventer, Breda, Dordrecht, Eindhoven, Zwijndrecht, Oostzaan en Pijnacker.

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “AVIA plaatst textielwasmachines op tien tankstations”

Kitty Poldervaart|30.12.19|13:08

Ik ben op zoek naar een adres waar ik grote hoeveelheden textiel kan wassen. Vind jullie site maar nergens een adres te vinden. Graag in de omgeving van Eindhoven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.