Fieten Olie breidt netwerk uit met drie stations

Tankstation-exploitant Fieten Olie heeft onlangs drie vestigingen aan zijn netwerk toegevoegd. De uitbreidingen staan in Bolsward, Losser en Opende. De teller staat daardoor op 26 vestigingen, verspreid over Noord- en Midden-Nederland. Tegelijkertijd werd bekend dat Shell later dit jaar een vestiging in Helmond als Express-locatie heropent.

De nieuwe vestiging van Fieten Olie in Opende ligt aan de Scheiding 59 in de Groningse plaats. Het station werd tot voor kort uitgebaat onder het Brand Oil-merk. Inmiddels is de vestiging omgekleurd naar de roodwitblauwe uitstraling van het bedrijf uit Hollandscheveld. Het tankstation beschikt ook over een shop, die zeven dagen per week is geopend.

Bolsward

Ongeveer tegelijkertijd met het station in Opende is de vestiging in Bolsward omgekleurd naar de eigen signing. Het station was al een tijdje onderdeel van het Drentse bedrijf, maar stond nog niet in de Fieten Olie-kleuren. Het is gelegen op industrieterrein De Marne en heeft ook enkele highspeed pompen voor trucks. Ter plekke worden naast reguliere brandstoffen ook Adblue en Blue One aangeboden.

Deze laatste brandstof wordt ook verkocht bij de vestiging in Losser. Deze ligt aan de Enschedesestraat in de Twentse plaats. Klanten kunnen er 24 uur per dag, zeven dagen per week terecht. Ook hier staat het eigen merk op de luifel. Inmiddels zitten er 26 vestigingen in het Fieten Olie-netwerk, waarbij de nadruk ligt op de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

Shell

Later dit najaar heropent Shell zijn vestiging aan de Deurneseweg in Helmond. De locatie is al het gehele jaar dicht. Het gaat om een station dat eerder als bemande locatie werd geëxploiteerd. Shell wil er een onbemande vestiging van maken, maar de vergunningen lieten langer op zich wachten dan gedacht. Naar verwachting gaat de Express-locatie medio oktober open, schrijft Eindhovens Dagblad.

Bron foto: Fieten Olie

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.