Bovag raadpleegt leden voor nieuwe cao tankstations en carwashes

Bovag vraagt haar leden om input te geven voor de komende cao-onderhandelingen. De huidige cao voor tankstations en carwash-ondernemingen loopt eind 2017 af. Bovag heeft de leden vorige week een e-mail gestuurd met daarin een link naar een enquête over de nieuwe cao. Zij kunnen de vragen tot en met donderdag beantwoorden.

Woordvoerder Tom Huyskens van Bovag: “De leden kunnen via een enquête aangeven wat zij belangrijk vinden voor de cao-onderhandelingen. Zodra dat proces is afgerond en de wensen vanuit de branche zijn geïnventariseerd, komt de sociale commissie bij elkaar om die uitkomsten te bespreken en te beoordelen. Daarna wordt de inzet voor de onderhandelingen bepaald.

Input

Door input te leveren kunnen de leden invloed uitoefenen op het uiteindelijke onderhandelingsresultaat. Volgens Bovag weten de leden “als geen ander wat er beter kan”. Het invullen van de enquête duurt ongeveer tien minuten.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van TankPro en hoofdredacteur van de online vakbladen van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bovag raadpleegt leden voor nieuwe cao tankstations en carwashes | TankPro.nl

Bovag raadpleegt leden voor nieuwe cao tankstations en carwashes

Bovag vraagt haar leden om input te geven voor de komende cao-onderhandelingen. De huidige cao voor tankstations en carwash-ondernemingen loopt eind 2017 af. Bovag heeft de leden vorige week een e-mail gestuurd met daarin een link naar een enquête over de nieuwe cao. Zij kunnen de vragen tot en met donderdag beantwoorden.

Woordvoerder Tom Huyskens van Bovag: “De leden kunnen via een enquête aangeven wat zij belangrijk vinden voor de cao-onderhandelingen. Zodra dat proces is afgerond en de wensen vanuit de branche zijn geïnventariseerd, komt de sociale commissie bij elkaar om die uitkomsten te bespreken en te beoordelen. Daarna wordt de inzet voor de onderhandelingen bepaald.

Input

Door input te leveren kunnen de leden invloed uitoefenen op het uiteindelijke onderhandelingsresultaat. Volgens Bovag weten de leden “als geen ander wat er beter kan”. Het invullen van de enquête duurt ongeveer tien minuten.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van TankPro en hoofdredacteur van de online vakbladen van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.