DKV, tankpas

Klant krijgt e-mailalert bij verkeerde invoer pincode van tankpas

DKV Euro Service heeft een upgrade doorgevoerd om de veiligheid van haar tankpas te verbeteren. Daardoor is het mogelijk om voor iedere kaart flexibele limieten in te stellen. Daarnaast is het mogelijk om elke kaart tijdelijk te activeren en deactiveren. Ook is het mogelijk om een e-mailalert in te stellen dat het mogelijk maakt voor klanten om naar wens geïnformeerd te worden over ieder gebruik of als een pincode verkeerd wordt ingevoerd.

Klanten kunnen door de verbeteringen de tankpas live volgen. 

“Bij het thema veiligheid van tankkaarten is de waakzaamheid van de klant ondanks alle voorzorgsmaatregelen een doorslaggevende factor. Met de uitbreiding van het achtergrond-systeem willen wij onze klanten de mogelijkheid bieden om hun veiligheidsinstellingen aan te passen aan hun tankgedrag en persoonlijke behoeften”, zegt managing director Gertjan Breij van DKV Euro Service Benelux.

Dkv Euro Service

Het bedrijf is ruim tachtig jaar een service provider op het gebied van wegvervoer en logistiek. DKV maakt onderdeel uit van DKV Mobility Services Group, waar ruim achthonderd personeelsleden werken, die in ruim 42 landen actief zijn. In 2015 behaalde de groep een omzet van 5,8 miljard euro. Momenteel zijn er 2,5 miljoen DKV-kaarten en on board units in omloop bij meer dan 120.000 klanten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.