Total Aurora logo

Total breidt mogelijkheden van tankpas uit met parkeerfuncties

Total Aurora logo

Total en Q-Park hebben een overeenkomst ondertekend waardoor klanten van de oliemaatschappij voortaan met hun tankpas kunnen betalen bij parkeerfaciliteiten van Q-Park. De overeenkomst geldt voor vrijwel alle locaties van Q-Park in Nederland, België en Frankrijk. Op deze manier wil het energieconcern haar zakelijke klanten meer gemak bieden, doordat ze naast tankstation-aankopen ook parkeerkosten via de tankpas kunnen voldoen.

Bijkomend voordeel is dat Total-klanten alleen bij het in- en uitrijden van de Q-Park-vestigingen in Nederland hun tankpas hoeven in te voeren. Dat scheelt tijd, want het afrekenen bij de betaalautomaat behoort daarmee tot het verleden en er kan snel worden uitgereden.

Parkeerplaatsen

Door deze samenwerking hebben de tankpashouders 24 uur per dag, zeven dagen per week toegang tot bijna alle Q-Park-parkeerplaatsen en P+R-terreinen in Nederland. Daarnaast zijn er dertig locaties in België en honderdtwintig in Frankrijk waar de pashouders terecht kunnen. Deze parkeerfaciliteiten zijn herkenbaar aan het Total-logo.

Q-Park is één van de grootste Europese parkeerdienstverleners met sterke marktposities in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Haar portfolio omvat zo’n 835.000 parkeerplaatsen verdeeld over 6.195 parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie, beheer of een combinatie daarvan. Q-Park Nederland telt 264 parkeerfaciliteiten, waaronder 98 P+R terreinen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Total breidt mogelijkheden van tankpas uit met parkeerfuncties | TankPro.nl
Total Aurora logo

Total breidt mogelijkheden van tankpas uit met parkeerfuncties

Total en Q-Park hebben een overeenkomst ondertekend waardoor klanten van de oliemaatschappij voortaan met hun tankpas kunnen betalen bij parkeerfaciliteiten van Q-Park. De overeenkomst geldt voor vrijwel alle locaties van Q-Park in Nederland, België en Frankrijk. Op deze manier wil het energieconcern haar zakelijke klanten meer gemak bieden, doordat ze naast tankstation-aankopen ook parkeerkosten via de tankpas kunnen voldoen.

Bijkomend voordeel is dat Total-klanten alleen bij het in- en uitrijden van de Q-Park-vestigingen in Nederland hun tankpas hoeven in te voeren. Dat scheelt tijd, want het afrekenen bij de betaalautomaat behoort daarmee tot het verleden en er kan snel worden uitgereden.

Parkeerplaatsen

Door deze samenwerking hebben de tankpashouders 24 uur per dag, zeven dagen per week toegang tot bijna alle Q-Park-parkeerplaatsen en P+R-terreinen in Nederland. Daarnaast zijn er dertig locaties in België en honderdtwintig in Frankrijk waar de pashouders terecht kunnen. Deze parkeerfaciliteiten zijn herkenbaar aan het Total-logo.

Q-Park is één van de grootste Europese parkeerdienstverleners met sterke marktposities in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Haar portfolio omvat zo’n 835.000 parkeerplaatsen verdeeld over 6.195 parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie, beheer of een combinatie daarvan. Q-Park Nederland telt 264 parkeerfaciliteiten, waaronder 98 P+R terreinen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.