BP en Uber lanceren gezamenlijke tankpas

Uber-chauffeurs kunnen sinds deze week een speciale Uber-BP-tankpas krijgen die geaccepteerd wordt bij meer dan 750 stations in Nederland. Het gaat om de merken BP, Argos en Texaco. BP en Uber zijn een samenwerking gestart om de administratie van chauffeurs die voor de vervoersdienst rijden te vereenvoudigen en hen korting te bieden op brandstoffen.

Chauffeurs die met de app rijden, gaven eerder dit jaar aan hun administratie als een last te ervaren. Dankzij de nieuwe samenwerking kan Uber dit proces nu aanzienlijk vereenvoudigen. Chauffeurs met een tankpas ontvangen wekelijks een digitale BTW-factuur voor hun administratie. Daarnaast krijgen zij op vertoon van de pas korting op brandstoffen bij de drie eerdergenoemde merken en kunnen zij carwash-producten met korting aanschaffen bij de verschillende BP-locaties.

Uber

“Uit gesprekken die wij voeren met chauffeurs komt naar voren dat zij de administratie als lastig ervaren. Daar hebben wij naar geluisterd. Door deze samenwerking krijgen de chauffeurs niet alleen korting, maar wordt met name hun administratie een stuk eenvoudiger”, aldus General Manager Uber Benelux Niek van Leeuwen.

De samenwerking met BP​ Nederland​ sluit aan bij het internationale ‘180 days of change’ programma van Uber, waarbij talloze veranderingen doorgevoerd worden om de samenwerking met de chauffeurs die gebruikmaken van de app verder te verbeteren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van TankPro en hoofdredacteur van de online vakbladen van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.