Nieuwe stations voor Tango en TinQ

Tango mag in het Brabantse Helmond een nieuw tankstation bouwen. De gemeente heeft hier onlangs een vergunning voor afgegeven. Ook TinQ gaat zijn netwerk uitbreiden. De formule heeft een station bemachtigd in het Gelderse dorp Uddel.

De nieuwe Tango moet komen te liggen aan de Brandevoortse Dreef en ligt op de grens van de wijken Mierlo-Hout en Brandevoort. Naar verwachting is de bouw van het tankstation in de loop van dit najaar gereed. De vestiging biedt benzine en diesel aan, maar geen lpg, en krijgt vier opstelplaatsen.

Een ondernemer uit de buurt is niet gelukkig met de komst van de nieuwe locatie. Eigenaar Walter Heerkens van het nabijgelegen Schoenmakers Benzinestation zegt tegen het Eindhovens Dagblad te vrezen voor inkomstenderving en daarmee gepaard gaand ontslag van personeel.

TinQ

In Uddel, bij Apeldoorn, komt een nieuwe TinQ. Hier is geen sprake van een nieuwe locatie, maar van een bestaande Total die wordt omgekleurd. De vestiging ligt aan de Elspeterweg in de Gelderse plaats en wordt vanaf 1 september uitgebaat volgens de geelwitblauwe formule.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.