Haan rolt sluitingsbegeleiding op afstand uit naar 50 stations

Haan gaat voortaan vijftig tankstations afsluiten met begeleiding op afstand. De maatschappij heeft de afgelopen maanden op tien locaties deze afsluitmethode getest en is tevreden over de resultaten. Daarom wordt de methode nu uitgerold naar veertig extra stations. Dat maken Haan en beveiligingsbedrijf Securitas bekend.

Met sluitbegeleiding op afstand kunnen exploitanten hun tankstation zonder fysieke begeleiding veilig afsluiten. Hierdoor hoeft er geen beveiligingsmedewerker meer naar het station te komen, maar wordt vanuit de meldkamer live meegekeken door middel van de op het tankstation aanwezige camera’s. Haan maakt bij het afsluiten gebruik van de meldkamer van Securitas, terwijl diens dochterbedrijf Poseidon Security de innovatieve software en cameratechnologie levert.

Lees het volledige verhaal op vakblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/07/24/haan-rolt-sluitingsbegeleiding-op-afstand-uit-naar-50-stations/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Haan rolt sluitingsbegeleiding op afstand uit naar 50 stations | TankPro.nl

Haan rolt sluitingsbegeleiding op afstand uit naar 50 stations

Haan gaat voortaan vijftig tankstations afsluiten met begeleiding op afstand. De maatschappij heeft de afgelopen maanden op tien locaties deze afsluitmethode getest en is tevreden over de resultaten. Daarom wordt de methode nu uitgerold naar veertig extra stations. Dat maken Haan en beveiligingsbedrijf Securitas bekend.

Met sluitbegeleiding op afstand kunnen exploitanten hun tankstation zonder fysieke begeleiding veilig afsluiten. Hierdoor hoeft er geen beveiligingsmedewerker meer naar het station te komen, maar wordt vanuit de meldkamer live meegekeken door middel van de op het tankstation aanwezige camera’s. Haan maakt bij het afsluiten gebruik van de meldkamer van Securitas, terwijl diens dochterbedrijf Poseidon Security de innovatieve software en cameratechnologie levert.

Lees het volledige verhaal op vakblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/07/24/haan-rolt-sluitingsbegeleiding-op-afstand-uit-naar-50-stations/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.