Jubileumfeest Newco op woensdag 14 juni

Newco houdt op 14 juni zijn 12,5-jarig jubileumfeest. De leverancier van non-food wil deze mijlpaal groots vieren, met een uitgebreid feest in het Evoluon in Eindhoven. Hierbij is astronaut André Kuipers één van de sprekers. Professionals uit de tankstationsector zijn van harte welkom om het evenement te bezoeken.

Kuipers legt tijdens zijn presentatie een duidelijke link met de petrolmarkt. Zo praat hij bijvoorbeeld over hoe ruimtevaarttechnologie zorgt voor energievoorziening op aarde. Ook spreekt hij over duurzaamheid. “De aarde is immers zelf ook een ruimteschip, met beperkte voorraden.” Na afloop van de verschillende sprekerssessies kunnen bezoekers genieten van een uitgebreid diner, bestaande uit een mix van internationale culinaire hoogstandjes. Ook is er muzikaal entertainment.

Artsen zonder Grenzen

Aan de jubileumviering is een goed doel gekoppeld. Er wordt geld ingezameld voor Artsen zonder Grenzen. Newco hoopt tijdens het evenement 25.000 euro op te halen voor de organisatie die zich inzet voor opvang van mensen in nood. Artsen zonder Grenzen zet zich wereldwijd in voor diverse crisisgebieden. Het bedrag dat ingezameld wordt tijdens het evenement is specifiek bedoeld voor het project Sierra Leone – moeder- en kindzorg.

Praktische informatie jubileumfeest Newco:

 • Evoluon Eindhoven
 • Noord Brabantlaan 1a
 • 5652 LA Eindhoven
 • Woensdag 14 juni 2017
 • Aanvangstijdstip: 15.00 uur
 • Bij Evoluon zijn gratis parkeerplaatsen

Inschrijven voor het jubileum kan nog tot en met dinsdag 6 juni. Het inschrijfformulier kan aangevraagd worden middels een e-mail naar: evavandijk@newco-europe.com.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Jubileumfeest Newco op woensdag 14 juni | TankPro.nl

Jubileumfeest Newco op woensdag 14 juni

Newco houdt op 14 juni zijn 12,5-jarig jubileumfeest. De leverancier van non-food wil deze mijlpaal groots vieren, met een uitgebreid feest in het Evoluon in Eindhoven. Hierbij is astronaut André Kuipers één van de sprekers. Professionals uit de tankstationsector zijn van harte welkom om het evenement te bezoeken.

Kuipers legt tijdens zijn presentatie een duidelijke link met de petrolmarkt. Zo praat hij bijvoorbeeld over hoe ruimtevaarttechnologie zorgt voor energievoorziening op aarde. Ook spreekt hij over duurzaamheid. “De aarde is immers zelf ook een ruimteschip, met beperkte voorraden.” Na afloop van de verschillende sprekerssessies kunnen bezoekers genieten van een uitgebreid diner, bestaande uit een mix van internationale culinaire hoogstandjes. Ook is er muzikaal entertainment.

Artsen zonder Grenzen

Aan de jubileumviering is een goed doel gekoppeld. Er wordt geld ingezameld voor Artsen zonder Grenzen. Newco hoopt tijdens het evenement 25.000 euro op te halen voor de organisatie die zich inzet voor opvang van mensen in nood. Artsen zonder Grenzen zet zich wereldwijd in voor diverse crisisgebieden. Het bedrag dat ingezameld wordt tijdens het evenement is specifiek bedoeld voor het project Sierra Leone – moeder- en kindzorg.

Praktische informatie jubileumfeest Newco:

 • Evoluon Eindhoven
 • Noord Brabantlaan 1a
 • 5652 LA Eindhoven
 • Woensdag 14 juni 2017
 • Aanvangstijdstip: 15.00 uur
 • Bij Evoluon zijn gratis parkeerplaatsen

Inschrijven voor het jubileum kan nog tot en met dinsdag 6 juni. Het inschrijfformulier kan aangevraagd worden middels een e-mail naar: evavandijk@newco-europe.com.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.