Peter Etman vertrekt bij Tamoil

Directeur Peter Etman gaat weg bij Tamoil Nederland B.V.. Dat meldt het bedrijf in een bericht aan relaties. De topman was sinds 1997 directeur van Tamoil en werkte al 26 jaar voor de oliemaatschappij. Etman wordt voorlopig opgevolgd door Ronald Kempen, die momenteel nog werkzaam is als controller bij Tamoil Nederland.

Onder Etman’s leiding bracht Tamoil onder andere een nieuw merk groengas op de markt: Ogo CNG. Dit gebeurde in samenwerking met energieleverancier Essent. Tevens was het tankstationbedrijf de eerste oliemaatschappij in Nederland die mobiel betalen aan de pomp mogelijk maakte. Ook startte Tamoil met het produceren van groene stroom voor haar netwerk van tankstations en introduceerde het samen met Energiedirect.nl het loyaliteitsprogramma Tankey.

Peter Etman (bron foto: Tamoil)

Ronald Kempen (bron foto: European Foundation for Business Qualification)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.