Gilbarco Veeder-Root neemt software-ontwikkelaar Orpak over

Producent van dispensers Gilbarco heeft technologiebedrijf Orpak gekocht. Dat hebben beide partijen woensdag bekendgemaakt. Het Israëlische Orpak blijft opereren onder dezelfde naam, maar dan als onderdeel van de Amerikaanse fabrikant van brandstofpompen. Hoeveel geld met de transactie is gemoeid, is niet bekendgemaakt.

Gilbarco wil groeien door de overname van Orpak. Door het samengaan van beide bedrijven, die ook actief zijn op de Nederlandse markt, willen ze hun klanten nog beter kunnen voorzien van oplossingen voor zowel shop als voorterrein. Beide bedrijven werkten al geruime tijd op regelmatige basis samen. Na de overname wordt Orpak een divisie binnen Gilbarco. Het blijft echter actief onder de eigen naam en blijft opereren vanuit het hoofdkantoor in Israël en de overige kantoren in andere delen van de wereld.

Tankstations

Orpak werd 25 jaar geleden opgericht en heeft het hoofdkantoor in de Israëlische plaats Bnei Brak. Het bedrijf is een belangrijke toeleverancier voor de petrolbranche. Het ontwikkelt zowel software als hardware en levert diensten en producten aan ruim 35.000 tankstations in tientallen landen.

Gilbarco Veeder-Root is onder meer bekend van zijn brandstofpompen, die in Nederland gedistribueerd worden door Mokobouw. Het biedt een uitgebreid scala van oplossingen voor tankstations. Het bedrijf bestaat al zo’n honderdvijftig jaar en heeft het hoofdkantoor in de Amerikaanse plaats Greensboro.

Bron foto: Gilbarco Veeder-Root

Lees ook:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gilbarco Veeder-Root neemt software-ontwikkelaar Orpak over | TankPro.nl

Gilbarco Veeder-Root neemt software-ontwikkelaar Orpak over

Producent van dispensers Gilbarco heeft technologiebedrijf Orpak gekocht. Dat hebben beide partijen woensdag bekendgemaakt. Het Israëlische Orpak blijft opereren onder dezelfde naam, maar dan als onderdeel van de Amerikaanse fabrikant van brandstofpompen. Hoeveel geld met de transactie is gemoeid, is niet bekendgemaakt.

Gilbarco wil groeien door de overname van Orpak. Door het samengaan van beide bedrijven, die ook actief zijn op de Nederlandse markt, willen ze hun klanten nog beter kunnen voorzien van oplossingen voor zowel shop als voorterrein. Beide bedrijven werkten al geruime tijd op regelmatige basis samen. Na de overname wordt Orpak een divisie binnen Gilbarco. Het blijft echter actief onder de eigen naam en blijft opereren vanuit het hoofdkantoor in Israël en de overige kantoren in andere delen van de wereld.

Tankstations

Orpak werd 25 jaar geleden opgericht en heeft het hoofdkantoor in de Israëlische plaats Bnei Brak. Het bedrijf is een belangrijke toeleverancier voor de petrolbranche. Het ontwikkelt zowel software als hardware en levert diensten en producten aan ruim 35.000 tankstations in tientallen landen.

Gilbarco Veeder-Root is onder meer bekend van zijn brandstofpompen, die in Nederland gedistribueerd worden door Mokobouw. Het biedt een uitgebreid scala van oplossingen voor tankstations. Het bedrijf bestaat al zo’n honderdvijftig jaar en heeft het hoofdkantoor in de Amerikaanse plaats Greensboro.

Bron foto: Gilbarco Veeder-Root

Lees ook:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.