AVIA en Sakko openen nieuwe tankstations

AVIA en Sakko hebben beide onlangs een tankstation aan hun netwerk toegevoegd. Eerstgenoemde heeft een vestiging geopend in Farmsum, terwijl Sakko de exploitatie van een locatie in Schijndel heeft overgenomen. De brandstofhandelaar uit Bergen op Zoom verwacht de komende maanden nog vijf andere locaties te openen.

Het nieuwe station van AVIA wordt onbemand geëxploiteerd en ligt naast Ford-dealer Bolhuis aan de Venjelaan in Farmsum. Bij het XPress-station (zie foto) in de Groningse plaats kunnen klanten 24 uur per dag, zeven dagen per week terecht voor euro95 en diesel.

Sakko

De nieuwe Sakko-locatie is gelegen in Schijndel. Tot voor kort werd de vestiging uitgebaat volgens de formule De Fakkel. Het station is gevestigd aan de Hoofdstraat in de Brabantse plaats, naast de tweewielerhandel van Jac. Kemps. De locatie is per 1 mei omgekleurd naar de eigen rode Sakko-formule.

Na de opening van het station in Schijndel telt het netwerk van de Brabanders 34 locaties. Daar komen waarschijnlijk binnen afzienbare tijd nog vijf vestigingen bij. Uiteindelijk wil Sakko toe naar een netwerk van zo’n vijftig tankstations, verspreid over het land.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.