Nieuwe stations voor AVIA, Firezone, Sakko en Fieten Olie

AVIA en Firezone hebben beide recentelijk twee nieuwe locaties aan hun netwerk toegevoegd. Eerstgenoemde opende stations in de plaatsen Erica en Ter Apelkanaal, terwijl het onbemande merk de pompen opende van twee vestigingen in Hillegom en Schoonebeek. Ook diverse andere formules zijn onlangs gestart met nieuwe tankstations.

De twee locaties van AVIA worden beide onbemand geëxploiteerd. De vestiging in de Groningse plaats Ter Apelkanaal ligt aan de Ambachtweg. Het XPress-station in het Drentse Erica is te vinden aan de Pannenkoekendijk, naast autobedrijf Autofirst van Boven.

Firezone

Recentelijk zijn er nog twee onbemande vestigingen van start gegaan. Het betreft een Firezone-locatie in Hillegom, gelegen aan de Bartenweg in de Zuid-Hollandse gemeente. De onbemande formule heeft onlangs ook in Schoonebeek een station geopend. Deze is te vinden aan de Nieuw Amsterdamseweg in de Drentse plaats, die vooral bekend is van de jaknikkers.

Sakko

Sakko heeft in de tweede helft van vorige maand de exploitatie van een tankstation in Kruiningen overgenomen. De locatie werd tot voor kort geëxploiteerd door Autobedrijf Lokerse. Het rode Sakko-merk stond al op de luifel en blijft daar uiteraard ook staan onder de nieuwe exploitant.

Fieten Olie

In Peize opent Fieten Olie op korte termijn een nieuwe locatie. Het gaat om een tankstation aan De Aanleg in het Drentse dorp. Voorheen stond er Shell Express op de luifel. Na de omkleuring wordt de vestiging uitgebaat onder het eigen merk van het bedrijf uit Hollandscheveld. De nieuwe vestiging is de 23e van Fieten Olie.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe stations voor AVIA, Firezone, Sakko en Fieten Olie | TankPro.nl

Nieuwe stations voor AVIA, Firezone, Sakko en Fieten Olie

AVIA en Firezone hebben beide recentelijk twee nieuwe locaties aan hun netwerk toegevoegd. Eerstgenoemde opende stations in de plaatsen Erica en Ter Apelkanaal, terwijl het onbemande merk de pompen opende van twee vestigingen in Hillegom en Schoonebeek. Ook diverse andere formules zijn onlangs gestart met nieuwe tankstations.

De twee locaties van AVIA worden beide onbemand geëxploiteerd. De vestiging in de Groningse plaats Ter Apelkanaal ligt aan de Ambachtweg. Het XPress-station in het Drentse Erica is te vinden aan de Pannenkoekendijk, naast autobedrijf Autofirst van Boven.

Firezone

Recentelijk zijn er nog twee onbemande vestigingen van start gegaan. Het betreft een Firezone-locatie in Hillegom, gelegen aan de Bartenweg in de Zuid-Hollandse gemeente. De onbemande formule heeft onlangs ook in Schoonebeek een station geopend. Deze is te vinden aan de Nieuw Amsterdamseweg in de Drentse plaats, die vooral bekend is van de jaknikkers.

Sakko

Sakko heeft in de tweede helft van vorige maand de exploitatie van een tankstation in Kruiningen overgenomen. De locatie werd tot voor kort geëxploiteerd door Autobedrijf Lokerse. Het rode Sakko-merk stond al op de luifel en blijft daar uiteraard ook staan onder de nieuwe exploitant.

Fieten Olie

In Peize opent Fieten Olie op korte termijn een nieuwe locatie. Het gaat om een tankstation aan De Aanleg in het Drentse dorp. Voorheen stond er Shell Express op de luifel. Na de omkleuring wordt de vestiging uitgebaat onder het eigen merk van het bedrijf uit Hollandscheveld. De nieuwe vestiging is de 23e van Fieten Olie.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.