Fieten Olie, AVIA, Argos, Berkman en Agrisneltank breiden netwerk uit

Brandstofhandelaar Fieten Olie opent binnenkort twee nieuwe tankstations in Dedemsvaart en Nieuw-Amsterdam. In de loop van dit voorjaar moeten de twee locaties gereed zijn. Tevens bouwt Agrisneltank momenteel aan een nieuwe vestiging in Goes, terwijl recentelijk ook drie stations aan het AVIA-netwerk zijn toegevoegd. Bekijk hieronder een overzicht van diverse wijzigingen in de brandstofretailmarkt.

AVIA heeft recentelijk drie vestigingen geopend in de Drentse plaats Nieuw-Weerdinge, in het Friese De Blesse en in het Brabantse Boxtel. Eerstgenoemde is een onbemande locatie, gelegen aan de Noordveenkanaal Zuidzijde. De tweede vestiging wordt bemand geëxploiteerd en ligt aan de Steenwijkerweg. De derde is ook onbemand en ligt aan de Baandervrouwenlaan.

Fieten Olie

De twee nieuwe locaties van Fieten Olie komen in de Overijsselse plaats Dedemsvaart (aan de Archimedesstraat) en in het Drentse Nieuw-Amsterdam (aan de Bedrijvenweg). Beide stations worden onbemand geëxploiteerd door het bedrijf uit Hollandscheveld dat momenteel een netwerk heeft van zo’n twintig stations, die voornamelijk in Overijssel en Drenthe liggen.

Agrisneltank

Het Zeeuwse Agrisneltank laat op dit moment een nieuwe locatie bouwen in Goes. De vestiging komt vlakbij de nieuwe afrit van de A58 bij de Zeeuwse stad en moet kort vóór de zomervakantie klaar zijn. Het bedrijf beschikt over een netwerk van ongeveer twintig tankstations, gesitueerd in het zuidwesten van het land.

Argos

Argos heeft eind vorige maand een locatie geopend in Zevenhuizen. De vestiging ligt aan de Bredeweg in de de Zuid-Hollandse plaats, is voorzien van een tankshop en ligt vlakbij autobedrijf Weerheim. Het voorterrein is 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend, al kan lpg alleen worden getankt tijdens de openingsuren van de shop.

Berkman

Vorige maand heeft ook Berkman een station aan zijn netwerk toegevoegd. Het betreft de vestiging in Den Bosch van eigenaren Patricia en Robin Rijkers, die zijn overgestapt op het geel-oranje merk. De vernieuwde locatie is gelegen aan de Kooikersweg in de Brabantse hoofdstad.

Fastned

Bouwer van laadstations Fastned opent op korte termijn vijf nieuwe vestigingen langs Nederlandse snelwegen en eentje aan het onderliggende wegennet. Naar verwachting zijn begin april de laadfaciliteiten operationeel. Het gaat om de volgende laadplekken

 • Verzorgingsplaats Den Ruygen Hoek West aan de A4 bij Hoofddorp
 • Verzorgingsplaats Steelhoven aan de A59 bij Den Hout
 • Verzorgingsplaats Streepland aan de A16 bij Zevenbergschen Hoek
 • Verzorgingsplaats Aalscholver aan de A6 bij Lelystad
 • Verzorgingsplaats Lepelaar aan de A6 bij Lelystad
 • Fustweg in Haarlem (geen snelwegstation)

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fieten Olie, AVIA, Argos, Berkman en Agrisneltank breiden netwerk uit | TankPro.nl

Fieten Olie, AVIA, Argos, Berkman en Agrisneltank breiden netwerk uit

Brandstofhandelaar Fieten Olie opent binnenkort twee nieuwe tankstations in Dedemsvaart en Nieuw-Amsterdam. In de loop van dit voorjaar moeten de twee locaties gereed zijn. Tevens bouwt Agrisneltank momenteel aan een nieuwe vestiging in Goes, terwijl recentelijk ook drie stations aan het AVIA-netwerk zijn toegevoegd. Bekijk hieronder een overzicht van diverse wijzigingen in de brandstofretailmarkt.

AVIA heeft recentelijk drie vestigingen geopend in de Drentse plaats Nieuw-Weerdinge, in het Friese De Blesse en in het Brabantse Boxtel. Eerstgenoemde is een onbemande locatie, gelegen aan de Noordveenkanaal Zuidzijde. De tweede vestiging wordt bemand geëxploiteerd en ligt aan de Steenwijkerweg. De derde is ook onbemand en ligt aan de Baandervrouwenlaan.

Fieten Olie

De twee nieuwe locaties van Fieten Olie komen in de Overijsselse plaats Dedemsvaart (aan de Archimedesstraat) en in het Drentse Nieuw-Amsterdam (aan de Bedrijvenweg). Beide stations worden onbemand geëxploiteerd door het bedrijf uit Hollandscheveld dat momenteel een netwerk heeft van zo’n twintig stations, die voornamelijk in Overijssel en Drenthe liggen.

Agrisneltank

Het Zeeuwse Agrisneltank laat op dit moment een nieuwe locatie bouwen in Goes. De vestiging komt vlakbij de nieuwe afrit van de A58 bij de Zeeuwse stad en moet kort vóór de zomervakantie klaar zijn. Het bedrijf beschikt over een netwerk van ongeveer twintig tankstations, gesitueerd in het zuidwesten van het land.

Argos

Argos heeft eind vorige maand een locatie geopend in Zevenhuizen. De vestiging ligt aan de Bredeweg in de de Zuid-Hollandse plaats, is voorzien van een tankshop en ligt vlakbij autobedrijf Weerheim. Het voorterrein is 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend, al kan lpg alleen worden getankt tijdens de openingsuren van de shop.

Berkman

Vorige maand heeft ook Berkman een station aan zijn netwerk toegevoegd. Het betreft de vestiging in Den Bosch van eigenaren Patricia en Robin Rijkers, die zijn overgestapt op het geel-oranje merk. De vernieuwde locatie is gelegen aan de Kooikersweg in de Brabantse hoofdstad.

Fastned

Bouwer van laadstations Fastned opent op korte termijn vijf nieuwe vestigingen langs Nederlandse snelwegen en eentje aan het onderliggende wegennet. Naar verwachting zijn begin april de laadfaciliteiten operationeel. Het gaat om de volgende laadplekken

 • Verzorgingsplaats Den Ruygen Hoek West aan de A4 bij Hoofddorp
 • Verzorgingsplaats Steelhoven aan de A59 bij Den Hout
 • Verzorgingsplaats Streepland aan de A16 bij Zevenbergschen Hoek
 • Verzorgingsplaats Aalscholver aan de A6 bij Lelystad
 • Verzorgingsplaats Lepelaar aan de A6 bij Lelystad
 • Fustweg in Haarlem (geen snelwegstation)

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.