‘Gastvrijheid bij tankstations wordt steeds belangrijker’

Horeca binnen het tankstation vraagt andere kwaliteiten van het personeel. Dat zegt oprichter en eigenaar Jacco Heijkoop van The Tosti Club uit Breda. Hij is 2,5 jaar geleden gestart met twee stand-alone vestigingen in Breda, maar de oprichter ziet ook veel potentie voor zijn tostiformule in het zogeheten out-of-home-kanaal. Daarbij denkt hij onder meer aan vliegvelden, hogescholen, universiteiten en zeker ook tankstations. Tijdens de Benzinedag op donderdag 23 maart aanstaande vertelt hij voor welke tankstation-ondernemers zijn formule geschikt is.

Zoals de naam al doet vermoeden, focust The Tosti Club vooral op het aanbieden van diverse tosti’s, die in enkele minuten voor de ogen van de klant wordt belegd, gebakken en verder worden verwarmd in de oven. Hiervoor wordt speciaal gemaakt desembrood gebruikt, waar achttien millimeter dikke boterhammen van worden gesneden. De formule biedt een ‘all day breakfast’.

Volgens Heijkoop (zie foto onder) kan een shop-in-shop van The Tosti Club, die enkele vierkante meters in beslag neemt, prima dienen als een soort bakery. “En op sommige hele grote locaties kan het misschien naast elkaar bestaan, zowel een bakery als een shop-in-shop.”

Horecapersoneel

De foodformule wil volledige ontzorging en traint medewerkers tot op elk detail van producttraining en gastvrijheid. “Gastvrijheid is een belangrijk onderdeel van het concept en dat vergt andere kwaliteiten van het personeel dan van verkooppersoneel. Je moet als ondernemer je goed bewust zijn dat je op zoek moet naar horecapersoneel dat gewend is om gastvrijheid en beleving te bieden.”

“Onze formule speelt natuurlijk ook in op de gemakstrend van vandaag. Veel mensen zijn bij wijze van spreken nog te lui om een boterham te smeren. Steeds meer mensen ontbijten en lunchen buiten de deur. Dan is het als tankstation natuurlijk heel belangrijk dat je daarop in kunt spelen. Dat kan met een aanbod van gezonde en gevarieerde voeding met een concept dat niet de gehele shop in beslag hoeft te nemen.”

Benzinedag

Kom meer te weten over gastvrijheid bij tankstations tijdens de Benzinedag 2017. Dit evenement vindt plaats op donderdag 23 maart in het Cinemec-complex in Ede. Het heeft een honderd procent focus op de petrolbranche en biedt een uitgebreid programma van interessante sprekers. Kijk voor meer informatie op www.benzinedag.com.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Gastvrijheid bij tankstations wordt steeds belangrijker’ | TankPro.nl

‘Gastvrijheid bij tankstations wordt steeds belangrijker’

Horeca binnen het tankstation vraagt andere kwaliteiten van het personeel. Dat zegt oprichter en eigenaar Jacco Heijkoop van The Tosti Club uit Breda. Hij is 2,5 jaar geleden gestart met twee stand-alone vestigingen in Breda, maar de oprichter ziet ook veel potentie voor zijn tostiformule in het zogeheten out-of-home-kanaal. Daarbij denkt hij onder meer aan vliegvelden, hogescholen, universiteiten en zeker ook tankstations. Tijdens de Benzinedag op donderdag 23 maart aanstaande vertelt hij voor welke tankstation-ondernemers zijn formule geschikt is.

Zoals de naam al doet vermoeden, focust The Tosti Club vooral op het aanbieden van diverse tosti’s, die in enkele minuten voor de ogen van de klant wordt belegd, gebakken en verder worden verwarmd in de oven. Hiervoor wordt speciaal gemaakt desembrood gebruikt, waar achttien millimeter dikke boterhammen van worden gesneden. De formule biedt een ‘all day breakfast’.

Volgens Heijkoop (zie foto onder) kan een shop-in-shop van The Tosti Club, die enkele vierkante meters in beslag neemt, prima dienen als een soort bakery. “En op sommige hele grote locaties kan het misschien naast elkaar bestaan, zowel een bakery als een shop-in-shop.”

Horecapersoneel

De foodformule wil volledige ontzorging en traint medewerkers tot op elk detail van producttraining en gastvrijheid. “Gastvrijheid is een belangrijk onderdeel van het concept en dat vergt andere kwaliteiten van het personeel dan van verkooppersoneel. Je moet als ondernemer je goed bewust zijn dat je op zoek moet naar horecapersoneel dat gewend is om gastvrijheid en beleving te bieden.”

“Onze formule speelt natuurlijk ook in op de gemakstrend van vandaag. Veel mensen zijn bij wijze van spreken nog te lui om een boterham te smeren. Steeds meer mensen ontbijten en lunchen buiten de deur. Dan is het als tankstation natuurlijk heel belangrijk dat je daarop in kunt spelen. Dat kan met een aanbod van gezonde en gevarieerde voeding met een concept dat niet de gehele shop in beslag hoeft te nemen.”

Benzinedag

Kom meer te weten over gastvrijheid bij tankstations tijdens de Benzinedag 2017. Dit evenement vindt plaats op donderdag 23 maart in het Cinemec-complex in Ede. Het heeft een honderd procent focus op de petrolbranche en biedt een uitgebreid programma van interessante sprekers. Kijk voor meer informatie op www.benzinedag.com.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.