Lustrumeditie Convenience in Actie met primeurs, workshops en voordeel

Groothandel Lekkerland organiseert op zondag 26 en maandag 27 maart de vijfde editie van Convenience in Actie. Dit food-festival vindt plaats in evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht. Het evenement richt zich op iedereen die werkzaam is in de foodservice en/of convenience. Ter plekke zijn ruim zeventig fabrikanten aanwezig en kunnen bezoekers profiteren van diverse aanbiedingen.

Tijdens Convenience in Actie is volop nieuws te zien op meerdere inspirerende pleinen. Ook kunnen bezoekers diverse concepten en producten proeven en ervaren. Meer dan zeventig leveranciers uit de food-, non-food en tabaksindustrie presenteren in een bijzondere setting hun nieuwste producten en innovaties. Aangezien Food Service een belangrijke trend is, neemt dit onderdeel tijdens deze editie een prominente plek in. Ook is het evenement een goede gelegenheid om te ontmoeten en te netwerken.

Inkoopvoordeel

De leveranciers bieden bezoekers interessante acties, met flinke kortingen op tal van producten, in alle categorieën. Deze acties gelden uitsluitend voor bezoekers van Convenience in Actie ’17 en uitsluitend tijdens de twee beursdagen. Bezoekers kunnen tevens gratis deelnemen aan een loterij, waarmee veel mooie prijzen te winnen zijn.

Primeur

Exclusief voor bezoekers van het evenement wordt een primeur gepresenteerd op het tabaksplein. “We laten bezoekers hier kennis maken met een revolutionair nieuw product”, aldus de organisatie. Ook zijn er foodtrucks waar bezoekers kunnen genieten van allerlei lekkernijen, bereid naar recepturen van en met producten van Lekkerland.

Workshops

Nog meer inspiratie kan worden opgedaan bij de workshops. Deelname hieraan is gratis. Zo is er een barista, die interessante weetjes over koffie deelt en bezoekers leert hoe ze onder meer melk op een perfecte manier kunnen opschuimen. In een tweede workshop staat ‘gifting’ centraal. Een stylist laat hier zien hoe ondernemers leuke cadeaupakketten kunnen samenstellen, passend bij allerlei thema’s. Dit is direct toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Ook de jongste bezoekers kunnen deelnemen aan leuke workshops: op het Kinderplein leren ze pizza’s en cupcakes bakken. Met films en games kunnen ze vervolgens even fijn relaxen, terwijl de ouders inspiratie opdoen op de diverse pleinen of bij de workshops.

Convenience in Actie ‘17:

 • Data: zondag 26 maart en maandag 27 maart
 • Openingstijden: 11.00 – 17.00 uur
 • Voor wie: iedereen die werkzaam is in, of voor foodservice, petrol en convenience
 • Locatie: DeFabrique
 • Adres: Westkanaaldijk 7, Utrecht (gratis parkeren)
 • 
Toegang: gratis na aanmelding op www.convenienceinactie.nl

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lustrumeditie Convenience in Actie met primeurs, workshops en voordeel | TankPro.nl

Lustrumeditie Convenience in Actie met primeurs, workshops en voordeel

Groothandel Lekkerland organiseert op zondag 26 en maandag 27 maart de vijfde editie van Convenience in Actie. Dit food-festival vindt plaats in evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht. Het evenement richt zich op iedereen die werkzaam is in de foodservice en/of convenience. Ter plekke zijn ruim zeventig fabrikanten aanwezig en kunnen bezoekers profiteren van diverse aanbiedingen.

Tijdens Convenience in Actie is volop nieuws te zien op meerdere inspirerende pleinen. Ook kunnen bezoekers diverse concepten en producten proeven en ervaren. Meer dan zeventig leveranciers uit de food-, non-food en tabaksindustrie presenteren in een bijzondere setting hun nieuwste producten en innovaties. Aangezien Food Service een belangrijke trend is, neemt dit onderdeel tijdens deze editie een prominente plek in. Ook is het evenement een goede gelegenheid om te ontmoeten en te netwerken.

Inkoopvoordeel

De leveranciers bieden bezoekers interessante acties, met flinke kortingen op tal van producten, in alle categorieën. Deze acties gelden uitsluitend voor bezoekers van Convenience in Actie ’17 en uitsluitend tijdens de twee beursdagen. Bezoekers kunnen tevens gratis deelnemen aan een loterij, waarmee veel mooie prijzen te winnen zijn.

Primeur

Exclusief voor bezoekers van het evenement wordt een primeur gepresenteerd op het tabaksplein. “We laten bezoekers hier kennis maken met een revolutionair nieuw product”, aldus de organisatie. Ook zijn er foodtrucks waar bezoekers kunnen genieten van allerlei lekkernijen, bereid naar recepturen van en met producten van Lekkerland.

Workshops

Nog meer inspiratie kan worden opgedaan bij de workshops. Deelname hieraan is gratis. Zo is er een barista, die interessante weetjes over koffie deelt en bezoekers leert hoe ze onder meer melk op een perfecte manier kunnen opschuimen. In een tweede workshop staat ‘gifting’ centraal. Een stylist laat hier zien hoe ondernemers leuke cadeaupakketten kunnen samenstellen, passend bij allerlei thema’s. Dit is direct toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Ook de jongste bezoekers kunnen deelnemen aan leuke workshops: op het Kinderplein leren ze pizza’s en cupcakes bakken. Met films en games kunnen ze vervolgens even fijn relaxen, terwijl de ouders inspiratie opdoen op de diverse pleinen of bij de workshops.

Convenience in Actie ‘17:

 • Data: zondag 26 maart en maandag 27 maart
 • Openingstijden: 11.00 – 17.00 uur
 • Voor wie: iedereen die werkzaam is in, of voor foodservice, petrol en convenience
 • Locatie: DeFabrique
 • Adres: Westkanaaldijk 7, Utrecht (gratis parkeren)
 • 
Toegang: gratis na aanmelding op www.convenienceinactie.nl

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.