Nieuwe stations voor DCB Energy en Shell

MINOLTA DIGITAL CAMERA

DCB Energy opent deze week een nieuw tankstation in Aalsmeer. De onbemande vestiging wordt uitgebaat volgens de Tank Easy/Truck Easy-formule en is gevestigd aan de Braziliëlaan in de Noord-Hollandse plaats. Ook komt er een nieuwe Shell-vestiging in Amersfoort, al laat dit station nog wel even op zich wachten.

Het Truck Easy-gedeelte van het nieuwe station in Aalsmeer is voorzien van vijf dubbelzijdige en ruime opstelplaatsen met Diesel NRG en Adblue. Het Tank Easy-gedeelte is voorzien van twee ruime opstelplaatsen voor personenauto’s waar Benzine en Diesel NRG kunnen worden getankt. Het station ligt in Green Park Aalsmeer, tussen luchthaven Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer en de N201 en is onderdeel van het 250 locaties tellende netwerk van DCB Energy in de Benelux en Duitsland.

DCB Energy

DCB Energy is een Nederlandse leverancier van brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante diensten van A-kwaliteit. Het bedrijf uit Spijkenisse zet zich in voor het duurzamer maken van de mobiliteit- en transportsector en steunt diverse initiatieven gericht op ‘groene’ mobiliteit. Met eigen tanklocaties, geëxploiteerd onder de merken Truck Easy, Tank Easy, DCB Tank en Wash Easy, voorziet het familiebedrijf sinds 1961 de zakelijke en particuliere weggebruikers van gemak, voordeel en mobiliteit.

Veel tanklocaties van het bedrijf uit Spijkenisse zijn ingericht voor de verkoop van duurzame brandstoffen zoals aardgas onder druk (cng), biodiesel en binnenkort ook onder meer vloeibaar aardgas (lng). Op termijn moeten daar ook waterstofpunten en laadpalen voor elektrische auto’s bij komen.

Shell

In Amersfoort zijn momenteel plannen voor de aanleg van een nieuwe Shell-locatie. Deze vestiging moet komen in een nog te ontwikkelen woonwijk met 105 woningen op een lege lap grond van ruim twee hectare. De bouw van het gehele project moet starten in de eerste helft van volgend jaar.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe stations voor DCB Energy en Shell | TankPro.nl

Nieuwe stations voor DCB Energy en Shell

MINOLTA DIGITAL CAMERA

DCB Energy opent deze week een nieuw tankstation in Aalsmeer. De onbemande vestiging wordt uitgebaat volgens de Tank Easy/Truck Easy-formule en is gevestigd aan de Braziliëlaan in de Noord-Hollandse plaats. Ook komt er een nieuwe Shell-vestiging in Amersfoort, al laat dit station nog wel even op zich wachten.

Het Truck Easy-gedeelte van het nieuwe station in Aalsmeer is voorzien van vijf dubbelzijdige en ruime opstelplaatsen met Diesel NRG en Adblue. Het Tank Easy-gedeelte is voorzien van twee ruime opstelplaatsen voor personenauto’s waar Benzine en Diesel NRG kunnen worden getankt. Het station ligt in Green Park Aalsmeer, tussen luchthaven Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer en de N201 en is onderdeel van het 250 locaties tellende netwerk van DCB Energy in de Benelux en Duitsland.

DCB Energy

DCB Energy is een Nederlandse leverancier van brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante diensten van A-kwaliteit. Het bedrijf uit Spijkenisse zet zich in voor het duurzamer maken van de mobiliteit- en transportsector en steunt diverse initiatieven gericht op ‘groene’ mobiliteit. Met eigen tanklocaties, geëxploiteerd onder de merken Truck Easy, Tank Easy, DCB Tank en Wash Easy, voorziet het familiebedrijf sinds 1961 de zakelijke en particuliere weggebruikers van gemak, voordeel en mobiliteit.

Veel tanklocaties van het bedrijf uit Spijkenisse zijn ingericht voor de verkoop van duurzame brandstoffen zoals aardgas onder druk (cng), biodiesel en binnenkort ook onder meer vloeibaar aardgas (lng). Op termijn moeten daar ook waterstofpunten en laadpalen voor elektrische auto’s bij komen.

Shell

In Amersfoort zijn momenteel plannen voor de aanleg van een nieuwe Shell-locatie. Deze vestiging moet komen in een nog te ontwikkelen woonwijk met 105 woningen op een lege lap grond van ruim twee hectare. De bouw van het gehele project moet starten in de eerste helft van volgend jaar.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.