Belgische exploitant G&V renoveert shops en opent nieuwe stations

De Belgische tankstation-uitbater G&V heeft onlangs een nieuw shopconcept geïntroduceerd. Ook heeft het bedrijf uit Kuurne twee onbemande Esso’s geopend en werkt het in de Antwerpse haven aan een lng-faciliteit voor schepen. Op deze manier wil een van de grootste tankstationbedrijven van België het komende jaar zijn activiteiten verder uitbouwen.

G&V heeft in België een netwerk van zo’n 180 tankstations, voornamelijk onder Esso-vlag en onder het eigen merk. Ook heeft het enkele Shell-locaties en biedt het cng aan bij tien vulpunten, die onder het Enora-merk worden uitgebaat. Onlangs zijn twee Esso Express-stations geopend in Deurle en in Waregem, schrijft het Belgische vakblad Service Station. Later dit jaar komt daar in ieder geval nog een Shell-station bij.

Shops

Ook in de shops timmert het bedrijf aan de weg (zie foto’s onderaan dit artikel). Het ontwikkelde een nieuwe formule, Breakpoint genaamd, waarbij wordt samengewerkt met diverse food- en drankbedrijven: Délifrance, Douwe Egberts en pizzaketen Mamma Roma. Het concept is onder andere toegepast bij een Esso-station in het Belgische Ukkel.

Met de nieuwe formule wil het bedrijf zich onderscheiden van andere tankshop en wil het vooral ook vrouwen een aangenaam verblijf bieden. Het moet een ‘second home’ worden en aansluiten op de behoeften van de moderne consument onderweg. Zo zijn er mogelijkheden om te zitten en om mobiele apparaten op te laden. Ook is toegang tot wifi beschikbaar. Het assortiment bestaat onder meer uit verse broodjes, versgemalen koffie en kwalitatief hoogwaardige pizza’s.

Bekijk hieronder enkele foto’s van het nieuwe shopconcept Breakpoint:


Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Belgische exploitant G&V renoveert shops en opent nieuwe stations | TankPro.nl

Belgische exploitant G&V renoveert shops en opent nieuwe stations

De Belgische tankstation-uitbater G&V heeft onlangs een nieuw shopconcept geïntroduceerd. Ook heeft het bedrijf uit Kuurne twee onbemande Esso’s geopend en werkt het in de Antwerpse haven aan een lng-faciliteit voor schepen. Op deze manier wil een van de grootste tankstationbedrijven van België het komende jaar zijn activiteiten verder uitbouwen.

G&V heeft in België een netwerk van zo’n 180 tankstations, voornamelijk onder Esso-vlag en onder het eigen merk. Ook heeft het enkele Shell-locaties en biedt het cng aan bij tien vulpunten, die onder het Enora-merk worden uitgebaat. Onlangs zijn twee Esso Express-stations geopend in Deurle en in Waregem, schrijft het Belgische vakblad Service Station. Later dit jaar komt daar in ieder geval nog een Shell-station bij.

Shops

Ook in de shops timmert het bedrijf aan de weg (zie foto’s onderaan dit artikel). Het ontwikkelde een nieuwe formule, Breakpoint genaamd, waarbij wordt samengewerkt met diverse food- en drankbedrijven: Délifrance, Douwe Egberts en pizzaketen Mamma Roma. Het concept is onder andere toegepast bij een Esso-station in het Belgische Ukkel.

Met de nieuwe formule wil het bedrijf zich onderscheiden van andere tankshop en wil het vooral ook vrouwen een aangenaam verblijf bieden. Het moet een ‘second home’ worden en aansluiten op de behoeften van de moderne consument onderweg. Zo zijn er mogelijkheden om te zitten en om mobiele apparaten op te laden. Ook is toegang tot wifi beschikbaar. Het assortiment bestaat onder meer uit verse broodjes, versgemalen koffie en kwalitatief hoogwaardige pizza’s.

Bekijk hieronder enkele foto’s van het nieuwe shopconcept Breakpoint:


Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.