Lekkerland neemt bakeryformule Perszè over

Bakeryformule Perszè is overgenomen door groothandel Lekkerland. De formule werd in de markt gezet door Paul Bouman (zie foto onder). De ondernemer is mee verhuisd naar het bedrijf uit Son. Daarmee is de ondernemer terug op het oude nest. Hij werkte tussen 2001 en 2006 ook al voor Lekkerland.

De formule Perszè blijft bestaan, maar dan onder de hoede van de groothandel. Bouman blijft verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van het bakeryformule. De voormalig ondernemer is bij de groothandel actief als Sales Manager Independent. Verder houdt hij zich bezig met de foodservice-activiteiten.

Affetto Instore

In zijn eerdere periode bij Lekkerland was Bouman verkoopleider. Daarvóór was hij actief voor cateraar Sodexo. In 2007 startte hij het bedrijf Affetto Instore & Brands. Onder die paraplu werd ook Perszè ontwikkeld. Diverse tankstations hebben die formule de afgelopen jaren in hun tankshops geïmplementeerd.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lekkerland neemt bakeryformule Perszè over | TankPro.nl