Extendas verhuisd naar Business & Sciencepark in Enschede

IT-specialist Extendas is recentelijk verhuisd van Hengelo naar Enschede. Het nieuwe kantoor staat op het Business & Sciencepark in de Twentse stad. “Door onze sterke groei waren we uit de voegen van ons kantoor in Hengelo gegroeid. In ons nieuwe pand voelen we ons ‘future proof’ en voorbereid op een toekomst die we met veel vertrouwen tegemoet zien”, aldus het bedrijf.

De afgelopen jaren heeft Extendas een sterke groei doorgemaakt. “Ook het afgelopen jaar was wederom een bijzonder jaar. Het was bijvoorbeeld het jaar van onze vernieuwde iPad Kassa genaamd SPINPos. Zo is er een integratie met het cash-management systeem CIKAM ontwikkeld en kunnen er nu ook e-vouchers en giftcards mee verkocht worden. Veel tankstations en wasstraten maken inmiddels gebruik van deze moderne en kostenbesparende kassa.”

Tankpassen

Tevens hebben het backoffice systeem FuelOffice en het e-facturatie portaal SPIN een flink aantal innovatieve wijzigingen ondergaan. “Daarnaast zijn we een samenwerking met LogicVision aangegaan. Door deze samenwerking kunnen de grotere oliehandelaren optimaal gebruikmaken van het beste van twee applicaties.”

Extendas nam vorig jaar de tankpassen van CCV over. Ook op dat gebied wil het bedrijf uit Overijssel dit jaar met veel nieuwe functionaliteiten, innovatieve producten en concepten komen. Dit alles gebeurt dus vanuit het nieuwe kantoor aan de Institutenweg 28-30 in Enschede.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.