Bever Innovations opent vestiging in Frankrijk


Producent van led-oplossingen Bever Innovations heeft een vestiging geopend in Frankrijk. De nieuwe locatie heeft per 1 januari zijn deuren geopend. Door de uitbreiding wil het Nederlandse bedrijf zijn positie op de Europese markt verder versterken. “De Franse markt is één van de grootste in Europa en heeft een enorm groeipotentieel”, aldus Erwin Dingemanse, commercieel directeur en eigenaar van Bever.

De nieuw geopende vestiging wordt vanuit Zuidwest-Frankrijk geleid door Jean-Michel Ludot (zie foto onder). Hij is verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling en de marktontwikkeling van de in- en outdoor led-oplossingen op de Franse markt. Hij zal nauw samenwerken met het verkoopondersteuningsteam in Nederland.

Ervaring

Jean-Michel Ludot heeft meer dan dertig jaar ervaring in de olie-industrie, waarvan de laatste tien jaar in de retailsector voor brandstof. Hij is afgestudeerd als chemisch ingenieur en bekleedde verschillende technische en commerciële functies. “Zijn werkervaring in een internationale omgeving op diverse projecten en in verschillende landen is uitermate nuttig voor onze wereldwijd opererende klanten”, aldus Dingemanse.

Hij is enthousiast en overtuigd dat Bever Innovations door de aanstelling van deze ‘doorgewinterde veteraan’ haar verkoopbereik kan vergroten en kan inspelen op de behoeften van de klanten, terwijl de focus volledig op de tankstationmarkt blijft liggen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.