BP breidt FreeBees verder uit met BCC

BP start een samenwerking met elektronicaketen BCC. Sinds donderdag 9 februari kunnen FreeBees-deelnemers hun punten inwisselen bij één van de 73 vestigingen van de elektro-retailer of bij hun webshop. Met de uitbreiding van het programma wil de oliemaatschappij zijn klanten een grotere keuzemogelijkheid geven bij het besteden van de spaarpunten.

FreeBees kunnen worden gespaard op brandstofaankopen bij alle bemande BP-tankstations. Tevens kunnen bij steeds meer vestigingen ook op shopaankopen punten worden gespaard. Deze kunnen worden ingewisseld bij BP, Kijkshop, Sport 2000, online warenhuis fonQ.nl, Weekendjeweg.nl, de FreeBees-shop en dus sinds donderdag bij de elektronicaketen.

Scherpe prijzen

BCC verkoopt onder meer huishoudelijke apparaten, keukenapparatuur, artikelen op het gebied van beeld en geluid, foto en video, computer, persoonlijke verzorging en navigatie en telefoon. Als onderdeel van FNAC, een multinational met bijna tweehonderd vestigingen in Europa, Afrika en Zuid-Amerika, kan BCC groot inkopen voor scherpe prijzen. Het FreeBees-spaarprogramma kent geen drempel, zodat spaarders hun gespaarde punten altijd kunnen inwisselen, of het er nu twee of honderd zijn, en al dan niet met bijbetaling.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.