TinQ en Van Kessel Olie openen nieuwe tankstations

Van Kessel Olie en TinQ hebben onlangs twee nieuwe onbemande locaties geopend. Het betreft stations in respectievelijk Boekel en Opeinde. Eerstgenoemde wordt uitgebaat volgens de Argos-formule, de tweede onder de eigen TinQ-vlag. Recentelijk is een andere Argos-vestiging in Zwolle gesloten. Door wijziging van de verkeerssituatie was er geen plaats meer voor het tankstation.

De nieuwe TinQ ligt aan de Kommisjewei in de Friese plaats en is 2 februari geopend. Voor de overwegend onbemande formule staat de teller inmiddels boven de driehonderd, nadat vorig jaar ook al zo’n tien locaties aan het netwerk werden toegevoegd.

Van Kessel

Het station van Van Kessel Olie ligt aan de Kennedystraat in de Brabantse plaats en is enkele weken geleden opengegaan. Ter plekke kunnen klanten naast reguliere benzine en diesel ook superplus 98 en blue one 95 tanken. In het verleden stond er Esso op de luifel.

Fastned

Bouwer en exploitant van snellaadstations Fastned opent binnenkort ook twee nieuwe locaties. Het gaat om vestigingen langs de A6 bij verzorgingsplaatsen Lemsterhop en Wellerzand. Het Amsterdamse bedrijf heeft inmiddels meer dan vijftig laadlocaties voor elektrische auto’s langs de Nederlandse snelwegen. Ook aan het onderliggende wegennet hebben ze enkele stations.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TinQ en Van Kessel Olie openen nieuwe tankstations | TankPro.nl

TinQ en Van Kessel Olie openen nieuwe tankstations

Van Kessel Olie en TinQ hebben onlangs twee nieuwe onbemande locaties geopend. Het betreft stations in respectievelijk Boekel en Opeinde. Eerstgenoemde wordt uitgebaat volgens de Argos-formule, de tweede onder de eigen TinQ-vlag. Recentelijk is een andere Argos-vestiging in Zwolle gesloten. Door wijziging van de verkeerssituatie was er geen plaats meer voor het tankstation.

De nieuwe TinQ ligt aan de Kommisjewei in de Friese plaats en is 2 februari geopend. Voor de overwegend onbemande formule staat de teller inmiddels boven de driehonderd, nadat vorig jaar ook al zo’n tien locaties aan het netwerk werden toegevoegd.

Van Kessel

Het station van Van Kessel Olie ligt aan de Kennedystraat in de Brabantse plaats en is enkele weken geleden opengegaan. Ter plekke kunnen klanten naast reguliere benzine en diesel ook superplus 98 en blue one 95 tanken. In het verleden stond er Esso op de luifel.

Fastned

Bouwer en exploitant van snellaadstations Fastned opent binnenkort ook twee nieuwe locaties. Het gaat om vestigingen langs de A6 bij verzorgingsplaatsen Lemsterhop en Wellerzand. Het Amsterdamse bedrijf heeft inmiddels meer dan vijftig laadlocaties voor elektrische auto’s langs de Nederlandse snelwegen. Ook aan het onderliggende wegennet hebben ze enkele stations.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.