Bedrijvenpark in Cuijk biedt kavel voor tankstation aan

Bedrijvenpark Laarakker in Cuijk heeft een kavel beschikbaar voor de aanleg van een tankstation. De locatie in de Brabantse plaats ligt aan de N264, een verbindingsweg tussen twee snelwegen. Bij de toewijzing wordt onder meer gekeken naar duurzaamheidsconcepten en de servicegraad. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden tot 22 februari 2017.

Bedrijvenpark Laarakker is een initiatief van gemeente Cuijk en van BNG Gebiedsontwikkeling. De locatie is goed ontsloten, onder meer doordat de kavel vlakbij snelweg A73 ligt. De actuele verkeersintensiteit van de N264 is 11.500 voertuigen per dag.

Nieuwe rondweg

Dit jaar wordt gestart met de aanleg van de nieuwe rondweg bij de plaats Haps. De verwachting is dat daardoor de verkeersintensiteit rondom het toekomstige tankstation verder toeneemt. Tevens ligt de locatie direct aan de A73-afslag Haps. Die snelweg heeft een verkeersintensiteit van zestigduizend voertuigen per dag.

Er zijn meerdere tankstationvarianten mogelijk:

  • Kavel A: Een locatie van circa duizend vierkante meter. Geschikt voor bijvoorbeeld een onbemand tankstation, eventueel aangevuld met een autowasgelegenheid die beschikt over een roll-over.
  • Kavel A + B: Een locatie van circa zevenduizend vierkante meter. Geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijvenservicepunt, een bemand of een onbemand tankstation met aanverwante diensten zoals een bakery en/of ruimte voor autowasfaciliteiten.
  • Kavel A + een gedeelte van kavel B: Invulling van tankstation en eventuele aanvullende diensten met bijpassend gewenst oppervlakte, te bepalen door de aanbieder.

Geïnteresseerden kunnen een niet-bindende bieding uitbrengen op één van de genoemde varianten, of op meerdere varianten. Laarakker CV beoordeelt de biedingen en gaat met drie partijen in gesprek over een vervolg. In dit gesprek wordt verder ingegaan op de invulling van de kavel, de koop- (of erfpacht-) overeenkomst, de koopprijs (of erfpacht), brandstofmix, het totaalconcept en de beeldkwaliteit.

Criteria

Er wordt met name getoetst op de prijs, maar ook de servicegraad van het concept, duurzaamheidsaspecten en regionale binding zijn een belangrijk criterium. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Peter Waterham: peter@tankstationadvies.nl.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.