Sakko wordt sponsor van voetbalclub NAC Breda

Sakko Commercial uit Bergen op Zoom is sponsor geworden van de Bredase voetbalclub NAC. De tankstationketen heeft een contract getekend voor 3,5 jaar dat per direct ingaat. De overeenkomst betreft onder meer het leveren van diesel voor gebruik in het stadioncomplex. Sakko is al sponsor van amateurclub RBC.

“Het is een overeenkomst die voor ons met name dient voor relatiemanagement”, licht Sakko-directeur Stephan Mangnus toe. “We hebben nu de mogelijkheid om zakenrelaties uit te nodigen om op een comfortabele manier naar de wedstrijden te kijken.” Uitingen op het shirt en langs het veld komen er waarschijnlijk niet. Wel wordt diesel geleverd aan het station. Er is geen deal gesloten over waar spelers en bestuur van Nac gaan tanken.

RBC

Sakko is al jaren sponsor van een andere West-Brabantse voetbalclub, namelijk RBC uit Roosendaal. Enkele jaren geleden verdween deze club uit het betaald voetbal, maar Sakko bleef sponsor. Mangnus’ vader is in het verleden voorzitter geweest van RBC.

Sakko is een tankstationketen uit Bergen op Zoom. Het verkocht vorig decennium zijn tankstations aan Tamoil. Sinds enkele jaren is het Brabantse bedrijf weer terug in de brandstofretailmarkt, waar het momenteel een netwerk heeft van zo’n dertig locaties in vooral het zuiden en westen van het land.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.