munten, euro, geld

Loon personeel tankstations en wasbedrijven omhoog per 1 februari

Medewerkers van tankstations en autowasbedrijven kunnen per 1 februari een loonsverhoging tegemoet zien. De aanpassing van anderhalve procent is een gevolg van afspraken die zijn gemaakt in de huidige cao, die nog doorloopt tot het einde van dit jaar.

De verhoging betekent dat werknemers met ingang van volgende maand 1,5 procent extra krijgen op het loon dat het betreffende personeelslid in januari 2017 ontvangt. Tevens worden de loontabellen met 1,5 procent verhoogd. Het is de tweede keer dat de lonen worden verhoogd als gevolg van cao-afspraken. In mei vorig jaar vond ook al een aanpassing plaats van 1,5 procent.

Tevens zijn met ingang van dit jaar de minimumlonen omhoog gegaan. Dit als gevolg van een jaarlijkse aanpassing die voortkomt uit wettelijke regels. In de cao zijn geen afspraken gemaakt voor verdere verhoging van de lonen gedurende de looptijd van deze overeenkomst, die dus op 31 december 2017 eindigt.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Loon personeel tankstations en wasbedrijven omhoog per 1 februari | TankPro.nl
munten, euro, geld

Loon personeel tankstations en wasbedrijven omhoog per 1 februari

Medewerkers van tankstations en autowasbedrijven kunnen per 1 februari een loonsverhoging tegemoet zien. De aanpassing van anderhalve procent is een gevolg van afspraken die zijn gemaakt in de huidige cao, die nog doorloopt tot het einde van dit jaar.

De verhoging betekent dat werknemers met ingang van volgende maand 1,5 procent extra krijgen op het loon dat het betreffende personeelslid in januari 2017 ontvangt. Tevens worden de loontabellen met 1,5 procent verhoogd. Het is de tweede keer dat de lonen worden verhoogd als gevolg van cao-afspraken. In mei vorig jaar vond ook al een aanpassing plaats van 1,5 procent.

Tevens zijn met ingang van dit jaar de minimumlonen omhoog gegaan. Dit als gevolg van een jaarlijkse aanpassing die voortkomt uit wettelijke regels. In de cao zijn geen afspraken gemaakt voor verdere verhoging van de lonen gedurende de looptijd van deze overeenkomst, die dus op 31 december 2017 eindigt.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.