Avia, tankstation

Nieuwe tankstations voor AVIA en Sakko

Sakko en AVIA hebben recentelijk nieuwe locaties geopend. Het betreft twee bemande stations in respectievelijk Vinkeveen en Amstelveen, waar tot voor kort Shell en Esso op de luifel stonden. Het nieuwe AVIA-station in Vinkeveen ligt aan de Herenweg in de Utrechtse plaats.

Op hetzelfde perceel is ook Automobielbedrijf Stoof te vinden. Ter plekke kan ongelode euro95, ongelode superplus98 en diesel worden getankt. Het station werd tot kort geleden geëxploiteerd onder Esso-vlag en is op zondagen gesloten.

Sakko

De nieuwe vestiging van Sakko ligt aan de Newa in Amstelveen. Het tankstation was al in handen van het bedrijf uit Bergen op Zoom, maar werd uitgebaat onder het Shell-merk. Eerder deze maand is de locatie omgekleurd naar de rode Sakko-signing. Klanten kunnen er reguliere euro95 en diesel tanken, evenals Xmile-varianten van beide brandstoffen. Het ligt vlakbij winkelcentrum Groenhof in de wijk Groenelaan.

Sakko heeft medio vorig decennium zijn netwerk van zo’n negentig vestigingen verkocht aan Tamoil, maar is sinds zes jaar weer actief als tankstation-exploitant. Het bedrijf heeft inmiddels een netwerk van ruim dertig locaties, vooral in het zuiden en westen van het land.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.