Gulf en TinQ openen twee nieuwe locaties in Son

Enviem Retail heeft recentelijk twee stations aan zijn netwerk toegevoegd. Het gaat om een TinQ en een Gulf, beide in de Brabantse plaat Son. De vestigingen zijn eerder deze maand opengegaan en liggen vlakbij elkaar, op hetzelfde terrein.

Ter plekke waren tot voor kort drie tankstations aanwezig. Twee onbemande Vota’s en een bemande locatie waar Van den Hurk op de luifel stond. Laatstgenoemde vestiging aan de Ekkersrijt is omgekleurd naar de blauw-oranje signing van Gulf. Eén van beide Vota’s is een TinQ geworden en is gelegen aan de Kanaalstraat. De derde locatie wordt afgebroken.

Netwerk

Gulf heeft momenteel in ons land een netwerk van zo’n tachtig locaties. De onbemande zusterformule is fors groter. Inmiddels staat de stationsteller van TinQ boven de driehonderd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.