Twee nieuwe Benelux-managers voor tabaksfabrikant BAT

De Benelux-afdeling van tabaksproducent BAT krijgt twee nieuwe managers. Sebastian Schroth wordt hoofd van de marketingafdeling en Josep Fuster wordt de nieuwe ‘Head of Brands’. British American Tobacco is een belangrijke leverancier van rookwaren in de Nederlandse tankstationmarkt.

Beide personeelswisselingen zijn ingegaan per 1 januari dit jaar. Schroth werkt sinds 2003 voor de sigarettenfabrikant in diverse functies. Hij volgt Tom Vandervennet op, die als hoofd van de marketingafdeling in Iran wordt.

Head of Brands

De andere nieuwe manager werkt voor BAT sinds 2009. Fuster was tot kort geleden Senior Brand Manager in de Benelux. Vóór zijn komst naar de tabaksproducent werkte hij in Spanje voor het bedrijf Henkel.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Twee nieuwe Benelux-managers voor tabaksfabrikant BAT | TankPro.nl

Twee nieuwe Benelux-managers voor tabaksfabrikant BAT

De Benelux-afdeling van tabaksproducent BAT krijgt twee nieuwe managers. Sebastian Schroth wordt hoofd van de marketingafdeling en Josep Fuster wordt de nieuwe ‘Head of Brands’. British American Tobacco is een belangrijke leverancier van rookwaren in de Nederlandse tankstationmarkt.

Beide personeelswisselingen zijn ingegaan per 1 januari dit jaar. Schroth werkt sinds 2003 voor de sigarettenfabrikant in diverse functies. Hij volgt Tom Vandervennet op, die als hoofd van de marketingafdeling in Iran wordt.

Head of Brands

De andere nieuwe manager werkt voor BAT sinds 2009. Fuster was tot kort geleden Senior Brand Manager in de Benelux. Vóór zijn komst naar de tabaksproducent werkte hij in Spanje voor het bedrijf Henkel.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.