Nieuwe stations voor TinQ, Tango, Fastned en Vissers Olie

Diverse tankstation-exploitanten openden recentelijk nieuwe stations of gaan dat op korte termijn doen. Zo voegde TinQ een locatie in Bantega toe aan zijn netwerk, terwijl het begin volgende maand twee andere stations opent. Ook Tango en Vissers Olie hebben onlangs hun netwerk uitgebreid. Uitbater van laadstations voor elektrische voertuigen Fastned realiseerde twee nieuwe snelwegpunten.

De nieuwe TinQ-vestiging aan de Middenweg in de Friese plaats Bantega werd twee weken geleden geopend. Op 1 december komen daar stations bij in het Brabantse Helenaveen en in de Limburgse grensplaats Maria-Hoop. Inmiddels staat de teller al boven de driehonderd tankstations. Daarmee is het qua aantal locaties de grootste onbemande formule in Nederland.

Tango

De nummer twee op die lijst is Tango. Het merk van Kuwait Petroleum heeft 186 stations, na de opening twee weken geleden van een nieuwe vestiging. Deze ligt aan de Hamerstraat 16 in Amsterdam.

Vissers Olie

Ook het derde bedrijf dat recentelijk een nieuw station opende, doet dat in het onbemande segment. Vissers Olie nam de exploitatie van een Texaco-locatie over en kleurde deze om naar het Esso Express-merk. De vestiging ligt aan de Kaldenkerkerweg in de Limburgse plaats Tegelen en was tot voor kort in handen van een zelfstandige dealer.

Fastned

Aan weerszijden van snelweg A20 zijn vorige week twee oplaadstations voor stekkerauto’s geopend. Het gaat om vestigingen van Fastned bij verzorgingsplaatsen Maatveld en De Vink in Nieuwerkerk aan den IJssel. Door de opening heeft het Amsterdamse bedrijf inmiddels 54 rijkswegstations.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe stations voor TinQ, Tango, Fastned en Vissers Olie | TankPro.nl

Nieuwe stations voor TinQ, Tango, Fastned en Vissers Olie

Diverse tankstation-exploitanten openden recentelijk nieuwe stations of gaan dat op korte termijn doen. Zo voegde TinQ een locatie in Bantega toe aan zijn netwerk, terwijl het begin volgende maand twee andere stations opent. Ook Tango en Vissers Olie hebben onlangs hun netwerk uitgebreid. Uitbater van laadstations voor elektrische voertuigen Fastned realiseerde twee nieuwe snelwegpunten.

De nieuwe TinQ-vestiging aan de Middenweg in de Friese plaats Bantega werd twee weken geleden geopend. Op 1 december komen daar stations bij in het Brabantse Helenaveen en in de Limburgse grensplaats Maria-Hoop. Inmiddels staat de teller al boven de driehonderd tankstations. Daarmee is het qua aantal locaties de grootste onbemande formule in Nederland.

Tango

De nummer twee op die lijst is Tango. Het merk van Kuwait Petroleum heeft 186 stations, na de opening twee weken geleden van een nieuwe vestiging. Deze ligt aan de Hamerstraat 16 in Amsterdam.

Vissers Olie

Ook het derde bedrijf dat recentelijk een nieuw station opende, doet dat in het onbemande segment. Vissers Olie nam de exploitatie van een Texaco-locatie over en kleurde deze om naar het Esso Express-merk. De vestiging ligt aan de Kaldenkerkerweg in de Limburgse plaats Tegelen en was tot voor kort in handen van een zelfstandige dealer.

Fastned

Aan weerszijden van snelweg A20 zijn vorige week twee oplaadstations voor stekkerauto’s geopend. Het gaat om vestigingen van Fastned bij verzorgingsplaatsen Maatveld en De Vink in Nieuwerkerk aan den IJssel. Door de opening heeft het Amsterdamse bedrijf inmiddels 54 rijkswegstations.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.